foto: Publicitātes
"Jauns gads jāsāk ar kārtīgu rokenrolu," - skaļi atgriežas pašmāju muzikālā apvienība "Pussy Rock"
Mūzika
2021. gada 11. janvāris, 14:05

"Jauns gads jāsāk ar kārtīgu rokenrolu," - skaļi atgriežas pašmāju muzikālā apvienība "Pussy Rock"

Jauns.lv

Pēc ilgākas klusēšanas pašmāju smagā roka grupa "Pussy Rock" 8. janvārī laidusi klajā videoklipu dziesmai "Rockin'". Dziesma ir pirmais singls no februāra sākumā gaidāmā minialbuma ar nosaukumu "E-Pussy 19".

Grupa “Pussy Rock” dibināta 2013. gadā. Līdz šim grupa savā kontā var lepoties ar vienu albumu - “Glory Hole”. Grupas sastāvs ir mainīgs, kā saka mūziķi, atkarībā no noskaņojuma un prasmju līmeņa konkrētajā vietā un laikā. Gaidāmajā minialbumā “E-Pussy 19” paredzētas četras kompozīcijas, kas tapušas jau 2019. gadā, kad grupa uz laiku bija palikusi četru dalībnieku sastāvā. Šobrīd tajā atkal darbojas pieci dalībnieki – Kristaps Vegners (vokāls/ ģitāra), Normunds Brokāns (ģitāra), Māris Drīksna (ģitāra), Rihards Rikmanis (basģitāra) un Krišjānis Radziņš (bungas).

“Jauns gads jāsāk ar kārtīgu rokenrolu un spēcīgu spērienu pa pakaļu aizgājušajai dekādei,” ar šādu enerģijas lādiņu grupas dalībnieki grib sagatavot Latvijas rokmūzikas klausītājus savam gaidāmajam minialbumam. Līdz ar jauno albumu grupa ir uzsākusi arī jaunu ceļu savā darbībā, mēģinot visu paveikt pašu rokām. Tāpat dziesma "Rockin’” ir tapusi "Pussy Rock” ierakstu studijā, vienīgi vokālu ierakstot pie multimākslinieka un producenta Artūra Strauta.

Dziesmas “Rockin’” videoklips filmēts kā “one-shot” jeb viena kadra video grupas jaunajā mājvietā – mēģinājumu telpā un ierakstu studijā, kur jau tagad, pirms mini EP izdošanas, tiek gatavots grupas nākamais albums. Video operators – Anna Paula Pujēna, pēcapstrāde – Krišjānis Radziņš.

Jaunizdotais video ir tikai pirmā no plānotajām minialbuma audiovizualizācijām. Kopā ar gaidāmo plati februāra sākumā iznāks vēl viens videoklips, kas tapis jau 2020. gada sākumā, bet pandēmijas dēļ plašākai publikai būs pieejams tikai šogad.