Slavenības
2021. gada 8. janvāris, 07:03

Zināms, no kādiem kaitīgiem ieradumiem Megana Mārkla centusies atradināties pirms attiecībām ar princi Hariju

Jauns.lv

Pirms iepazīšanās ar princi Hariju amerikāņu aktrisei Meganai Mārklai (39) bija savs dzīvesstila blogs "The Tig", ko viņa savulaik nosaukusi par godu savam iemīļotajam vīnu zīmolam.

Megana Mārkla paceļ glāzīti

gallery icon
9

Vēl 2016. gada sākumā Megana Mārkla savā blogā rakstīja, ka katru gadu sev izvirza mērķi atbrīvoties no diviem kaitīgiem ieradumiem – tā ir nagu graušana un lamāšanās pēc izdzerta alkohola.

foto: ©Hallmark Entertainment/courtesy Everett / Everett Collection/ Vida Press

Pēc tam, kad Meganas romāns ar princi Hariju pārauga nopietnās attiecībās, viņa savu dzīvesstila blogu slēdza. Topošajai karaļnama pārstāvei tāds nedrīkstēja vairs būt. Taču citāti no Meganas bloga aizvien ir izdevuma “The Mirror” rīcībā.

Megana Mārkla seriāla “Suits” uzņemšanas laikā

gallery icon
36

“Tas nav sievišķīgi. Arī lamāšanās. Velns parāvis. Lamāšanās notiek klusumā, to izraisa pārmērīga slodze vai pāris izdzertas glāzītes,” pirms pieciem gadiem savā jaungada ierakstā atzinās Megana.

foto: ddp images/Nunn / Vida Press

Aizvadītajā gadā Megana un Harijs pārcēlās uz dzīvi ASV, kur iegādājās savu māju. Saseksas hercogi arīdzan spējuši nodrošināt sev finansiālu neatkarību, noslēdzot daudzu miljonu vērtu kontraktu ar “Netflix”. Nesen kļuvis zināms, ka neraugoties uz ienesīgo darījumu, Megana plāno pievērsties daiļliteratūras grāmatu rakstīšanai, to skaitā bērnu literatūrai.

Hercogiene Megana ar dēlu viņa 1. dzimšanas dienā

gallery icon
17

Megana Markla atzīta par „Google” visvairāk meklēto TV aktrisi

Prinča Harija draudzene kanādiešu aktrise Megana Markla 2016. gada nogalē atzīta par vietnē „Google” visvairāk meklēto TV aktrisi.

gallery icon
6

Megana Markla apstiprina attiecības ar princi ar kaklarotas palīdzību

Aktrise Megana Markla nēsā zelta ķēdīti, ko rotā divi burtiņi – „M” un „H”, kas ir viņas un prinča Harija ...

gallery icon
6