Slavenības
2021. gada 6. janvāris, 15:30

Soctīklos cilvēki sajūsminās par 54 gadus vecās Selmas Haijekas jaunākajiem bikini foto

Jauns.lv

Aizvadītais 2020. gads daudziem bijis grūtību un sāpju pilns, iespējams, pat grūtākais gads mūžā. Taču vairākums arī smagos brīžos spēj saskatīt gaišumu un atrast iemeslu pateikties par visu labo, kas noticis. Viņu vidū - arī Holivudas latino zvaigzne Selma Haijeka (54), kura gadumijas laikā savus sekotājus priecējusi ne vien ar siltiem vārdiem, bet arī jutekliskiem bikini foto.

"Rit pēdējās 2020. gada dienas. Es vēl nekad neesmu bijusi tik pateicīga par to, ka esmu vesela un tik tuvā kontaktā ar dabu," aizvadītā gada nogalē rakstīja aktrise, publicējot bikini foto ar pludmales kadriem. Šā gada pirmajās dienās viņa ievietojusi vēl vienu atpūtas mirkļa foto, kuru ar "Patīk" sirsniņām jau atzīmējuši vairāk nekā divi miljoni fanu. 

Kad un kur uzņemti šie vasarīgie foto, pagaidām nav zināms, tomēr 54 gadus vecā aktrise ir patiesi izcilu formu ķermeņa īpašniece un fani kā allaž viņas fotogrāfijas uzņēmuši ar lielu sajūsmu.

"Gadiem nav varas pār tevi", "Izskaties debešķīgi", "Neticams skaistums", "Apbrīnojama sieviete", "Mans dievs!",  "Vai tu tiešām nekļūsti vecāka" - ar šādiem un līdzīgiem komplimentiem aktrisi lutina viņas fani.

No pludmales līdz vīnogu laukiem: Selmas Haijekas košā dzīve "Instagram" mirkļos

gallery icon

Kaut šobrīd Haijeka bauda saules peldes, Ziemassvētkus viņa sagaidīja kopā ar ģimeni Francijā - vīra Fransuā Anrī Pino mātes mājās. Kā Selma izteikusies agrāk, vakariņas pie viņas vīramātes allaž ir liels notikums.

Selma Haijeka ar vīru nesen nosvinējusi 11. laulības gadskārtu. Pandēmijas dēļ aktrise un viņas ģimene ir palēninājusi dzīves tempu un vairāk laika pavada mājās.

Holivudas zvaigznes Selmas Haijekas stils uz sarkanā paklāja

gallery icon