foto: PA
Ārčijs Harisons Mauntbatens-Vindzors pirmo reizi publiski uzrunājis sabiedrību
Mazais Ārčijs šī gada jūnijā
Slavenības
2020. gada 30. decembris, 14:43

Ārčijs Harisons Mauntbatens-Vindzors pirmo reizi publiski uzrunājis sabiedrību

Jauns.lv

Saseksas hercogu pāris princis Harijs un viņa sieva Megana 29.decembrī aizvadīja savu pirmo podkāstu straumēšanas vietnē "Spotify". Liels bija klausītāju pārsteigums, kad podkāstā savus pirmos publiskos vārdus teica arī abu pērnā gada maijā dzimušais dēls Ārčijs, pilnajā vārdā Ārčijs Harisons Mauntbatens-Vindzors.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Podkāstā bez Saseksas hercogu pāra piedalījās arī vairākas citas sabiedrībā populāras personas, tostarp sers Eltons Džons, tenisiste Naomi Osaka un komiķis Džeimss Kordens.

Pirmais podkāsts bija veltīts atskatam uz šo gadu.

Epizodes noslēgumā pāris sagādāja milzu pārsteigumu - mazais Ārčijs ar vecāku palīdzību novēlēja klausītājiem laimīgu Jauno gadu, bet pēcāk visi trīs izplūda smieklos. Pasaule pirmo reizi izdzirdēja ģimenes jaunpienācēja balsi.

Ausīgākie jau spriež, ka Ārčija runā dzirdams amerikāņu akcents.

Podkāsts tika noslēgts ar dziesmu "This Little Light of Mine", kas tikusi atskaņota arī Saseksas hercogu pāra laulību ceremonijā. Citējot Mārtinu Luteru Kingu, Megana sacīja, ka šī dziesma ir "mūzika, kuru mēs gribējām atskaņot, kad mēs sākām savu dzīvi kopā. Jo, kā mēs visi zinām, "tumsa nevar izdzīt tumsu, to var izdarīt tikai gaisma"".

Hercogiene Megana un princis Harijs ar dēlu Ārčiju pieņemšanā Dienvidāfrikā

gallery icon
12

Britu karaļnama pārstāvji princis Harijs un hercogiene Megana līgumu ar "Spotify" noslēdza šī gada decembra sākumā, bet iepriekš līdzīgu līgumu parakstījuši arī ar filmu un televīzijas seriālu straumēšanas platformu “Netflix”.

Saseksas hercogi Londonā pirms paziņojuma par karaļnama pamešanu

Pēc sešu nedēļu ilgajām brīvdienām Kanādā, Saseksas hercogi atsāka pildīt savus tiešos pienākumus. 7.janvārī Saseksas hercogi apmeklēja Kanādas Augstāko komisiju ...

gallery icon
30

Šī gada janvārī Jauns.lv jau ziņoja, ka Saseksas hercogu pāris - princis Harijs un viņa kundze, hercogiene Megana - "nolikuši uz ausīm" visu Lielbritāniju, paziņojot, ka pārtrauc pildīt savus karaliskos pienākumus un turpmāk strādās pie savas finansiālās neatkarības.

Saseksas hercogi pilnībā zaudējuši karaliskos titulus. Pāris vairs neizmantos savus karalisko titulus un nesaņems līdzekļus no valsts.

Princis Harijs un Megana Mārkla par 14.6 miljoniem dolāru nopērk savu pirmo māju ASV

gallery icon
35

Hercogienes Meganas un prinča Harija žestu valoda

gallery icon
25
recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās