Slavenības
2020. gada 24. decembris, 06:11

62 gadus vecā Madonna apakšveļā parāda “skaistu rētu” uz sava gurna

Jauns.lv

Šā gada augustā Madonna nosvinēja savu 62. dzimšanas dienu. Taču popmūzikas karaliene aizvien ir gatava šokēt un pārsteigt savus pielūdzējus, lai arī tagad viņai tas padodas daudz grūtāk.

Madonnai 60!

gallery icon
116

Izskanējis viedoklis, ka tieši Madonnas stingrie sportiskā dzīvesveida noteikumi radījuši dziedātājai problēmas ar veselību. Baumo, ka jau aptuveni trīs gadus viņa cieš no stiprām sāpēm kāju locītavās: viņai esot pat grūti pārvietoties pa māju, nemaz jau nerunājot par enerģiskām dejām ar akrobātikas elementiem uz skatuves – kas ir visu dziedātājas koncertu galvenais trumpis.

foto: ddp socialmediaservice / Vida Press

Ilgu laiku Madonna spītīgi klusēja par savām veselības problēmām. Tā vietā viņa labāk publiskoja video no saviem mēģinājumiem un treniņiem vai aktīvām spēlēm kopā ar bērniem. Tikai nesen mūziķe atklājusi, ka viņai veikta gūžas operācija, lai novērstu traucējošās veselības problēmas. Dziedātāja saviem sekotājiem parādījusi lielu ar plāksteri aizklātu rētu, kas pēc operācijas tagad redzama uz viņas kreisās kājas augšstilba.

foto: ddp socialmediaservice / Vida Press

Dažas dienas vēlāk viņa saņēmusies parādīt arī rētu jau bez pārsēja. Turklāt šo fotogrāfiju popmūziķe uzņēmusi tūlīt pēc asinsriti uzlabojošas masāžas ar bankām. Par to liecina sarkanie plankumi uz Madonnas kājām.

Madonna izstādes atklāšanā vārtās pa grīdu

gallery icon
9

Savu atklāto fotogrāfiju apakšveļā 62 gadus vecā popzvaigzne papildinājusi ar vairākām skaidrojošām un uzmundrinošām mirkļbirkām: atveseļošanās, bankas un skaista rēta.

Madonna „Met Gala” ballē 2016. gadā

gallery icon
16

Madonna uzdarbojas atkal! Lec klēpī, vārtās pa grīdu un netiek augšā

Pēc izdarības ar rāpošanu caur britu TV personības Grehema Nortona kājām, popdīvu Madonnu atpakaļ uz kājām centās uzcelt četri fona ...

gallery icon
20

Tēmas