foto: Publicitātes
Linda Mūrniece-Freiberga pirmo reizi televīzijā runā par savām kāzām
Linda raidījumā "Pasaki to skaļi".
TV
2020. gada 22. decembris, 14:30

Linda Mūrniece-Freiberga pirmo reizi televīzijā runā par savām kāzām

Jauns.lv

Trešdien, Ziemassvētku priekšvakarā, īpaši sirsnīga atmosfēra valdīs kanāla "360TV" raidījumā "Pasaki to skaļi", kur satiksies un viena otrai iedvesmas pilnus paldies vārdus veltīs fotogrāfe Madara Repše, kura plašai sabiedrībai zināma kā talantīga māksliniece un politiķa Eināra Repšes meita, un bijusī ministre, tagad viesnīcas vadītāja – Linda Mūrniece-Freiberga.

Madara atklāti stāstīs, kā ir sadzīvot ar tik skaļu uzvārdu, par attiecībām ar šķirtajiem vecākiem un arī par smago slimību, ar kuru viņa cīnās jau vairākus gadus. Abas draudzenes, viena otrai veltot mīļus vārdus, iedvesmos it visus skatītājus, neskatoties uz grūtībām, ko dzīve piespēlējusi, neaizmirst novērtēt un pateikties tiem, kas  atbalstījuši un bijuši līdzās.

foto: Publicitātes
Madara un Linda raidījumā "Pasaki to skaļi".

Dāmas aizrunāsies arī par abu privātās dzīves jaunumiem, un šova vadītājs Lauris Reiniks vēlēsies noskaidrot ko vairāk par notikumiem Lindas dzīvē – viņa nesen visus pārsteidza ar ziņām par savām trešajām laulībām.

Lindas vīrs ir liepājnieks, kurš darbojas tirdzniecības jomā, un abi iestūrēt laulības ostā lēma pēc pazīšanās vien nepilnu trīs mēnešu garumā, kāzas sarīkojot pandēmijas laikā. “Mēs izlēmām – ko tur mūsu vecumā, neko sasteigt nevar – jāprecas Lāčplēša dienā, kas ir Latvijai nozīmīgs datums. Mums prieks, ka tajā datumā bija brīvs laiks un mūs piekrita salaulāt,” ko vairāk par lēmumu teikt jāvārdu pastāstīs Linda.

foto: Publicitātes
Linda raidījumā "Pasaki to skaļi".

Vaicāta, ar ko vīrs Agris viņu savaldzinājis, Linda pajokos, ka viņam esot ļoti labs uzvārds. “Es pēc uzvārda vīru izvēlējos,” pasmiesies Linda. Un steigs piebilst, ka mīļotais vīrietis esot ļoti nosvērts, cilvēks, kurš atstāj par sevi uzticamu iespaidu un ir kā stiprais plecs, pret kuru balstīties. Viņa arī neslēps, ka doma par laulībām sākotnēji bijusi kā joks, kas pēc nedēļu ilgas pazīšanās izskanējusi kādā saviesīgā pasākumā, bet saderināšanās gredzenu Linda esot saņēmusi vien dienu pirms laulību ceremonijas.