Slavenības
2020. gada 16. decembris, 17:00

Toms Krūzs pikts un nikns - rupji sakliedz uz filmēšanas grupas darbiniekiem, kas neievērojuši Covid-19 ierobežojumus

Jauns.lv

Holivudas aktieris Toms Krūzs (58) zaudējis savaldību un, lietojot rupjus vārdus, sakliedzis uz diviem filmēšanas komandas darbiniekiem, kas neievēroja divu metru distanci, stāvot pie monitoriem filmas “Neiespējamā misija 7” uzņemšanas laukumā.

Toms Krūzs filma “Neiespējamā misija 7” uzņemšanas laukumā 2020. gada novembrī Romā

gallery icon
30

Koronavīrusa pandēmijas dēļ aktierim un producentam Tomam Krūzam ievērojami aizkavējies darbs pie franšīzes “Neiespējamā misija” septītās filmas. Nervi neizturēja, kad viņš ieraudzīja divus no filmēšanas grupas darbiniekiem neievērojam Covid-19 noteiktos drošības noteikumus. Krūzs savu sašutumu izteica ne tikai skaļi bļaujot, bet arī rupji lamājoties. Audio ieraksts kā pierādījums notikušajam jau atrodams internetā.

Aizvadīto mēnešu laikā darbs pie filmas risinās Lielbritānijā un citviet Eiropā, rūpīgi ievērojot visas drošības prasības.

Toms Krūzs franšīzē atveido galveno varoni Ītanu Hantu un ir “Neiespējamās misijas” filmu producents.

Toms Krūzs ierodas Londonā ar melnu helikopteru

gallery icon
20

Pamanot divus darbiniekus, kas uzņemšanas laukumā stāv pie monitoriem, neievērojot distanci, aktieris sāka kliegt, sprēgājot ar rupjiem lamu vārdiem un apsūdzot viņus visas Holivudas pasaules apdraudēšanā pandēmijas laikā.

Britu laikraksts “The Sun”, kas savā mājaslapā izplatījis konflikta audio ierakstu, informē, ka Toma Krūza dusmu izvirdumā “Warner Bros” studijā Hertfordšīrā (Anglija) noskatījušies aptuveni 50 radošās komandas pārstāvju, kas jutušies šokēti par aktiera valodu un vulkāna izvirdumam pielīdzināto dusmu izpausmi.

Toms Krūzs gūst savainojumu filmēšanas laukumā

Aktierim Tomam Krūzam neizdevās kaskadieru triks ar lēcienu no viena mājas jumta uz otru. Viņš pats saviem spēkiem uzrāpās uz ...

gallery icon
26

Kliedzot Toms Krūzs piedraudējis visai radošajai komandai, ka ikviens no viņiem zaudēs darbu, ja neievēros Covid-19 stingrās drošības prasības.

“Es nevēlos kaut ko tādu redzēt vēlreiz! Nekad! Ja neklausīsiet, jūs būsiet atlaisti. Ja es vēlreiz redzēšu jūs to neievērojam, pie velna, esat atlaisti!” – histēriski uz abiem noteikumu pārkāpējiem kliedza Krūzs.

Toms Krūzs laižas lejup no Vīnes operas jumta

Pilnā sparā rit darbs pie „Neiespējamā misija 5” filmēšanas. Triku ar laišanos lejup virvē no Vīnes operas jumta, Toms Krūzs ...

gallery icon
34

“Ja vēl kāds komandā to atļausies – ar to būs viss, ar tevi un tevi arī. Un, tu, neiedomājies pie velna, kaut ko tādu vēlreiz izdarīt!” – atkārtojoties savos vārdos un piedraudot visiem, paceltā tonī lamājās Krūzs.

Aktieris kliedzot apgalvoja, ka “katra studija” Holivudā gaida, lai redzētu, kā viņam sokas ar darbu pie filmas pasaulē tik sarežģītā laikā, lai varētu ņemt no viņa priekšzīmi un turpināt paši savu darbu.

Mūžam jaunais Toms Krūzs. Aktierim – 50!

gallery icon
87

Vasarā parādījās runas, ka Toms Krūzs uzsācis celt no koronavīrusa brīvu ciematu pamesta lidlauka teritorijā Anglijā, kurā aktieri un radošā komanda dzīvotu uz vietas kā savā mazā pasaulītē. Dzīvojot šādā nošķirtā vidē aktieris cer pasargāt sevi un pārējo komandu no koronavīrusa, un tajā pašā laikā sniedz iespēju turpināt darbu.

“Es vakarā runāju pa telefonu ar katru studiju, apdrošināšanas kompānijām, producentiem, un viņi raugās uz mums, ņem piemēru no mums, lai radītu savas filmas,” kliedza Krūzs.

“Mēs radām tūkstošiem darbavietu, jums sū**brāļi.”

Toma Krūza mamma Mērija Lī Sauta

Holivudas aktieri Tomu Krūzu visu mūžu vienoja ļoti tuvas un mīlestības pilnas attiecības ar mammu Mēriju Lī Sautu. 2017. gada ...

gallery icon
28

Turpinājumā viņš uzstāja, ka “šīs sasodītās industrijas nākotne” ir tas, par ko viņš domā dienu un nakti.

“Neiespējamā misija” nav vienīgais Holivudas projekts, kuru martā pēc karantīnas ieviešanas atcēla un nenoteiktu laiku, bet darbs pie kura atsācies gada otrajā pusē.

Cik noprotams, visi radošās komandas cilvēki nēsāja sejas aizsargmaskas, taču Toms Krūzs dusmās “uzsprāga” tikai par to, ka divi no darbiniekiem stāvēja viens otram tuvāk par diviem metriem, kad skatījās monitorā.

Toms Krūzs Britu kino balvu ceremonijā Londonā

„Viņš ar seju iekritis bišu stropā vai arī veicis plastisko operāciju!” – pie šāda slēdziena nonākuši Holivudas superzvaigznes Toma Krūza ...

gallery icon
12

Lai ievērotu visas Covid-19 drošības prasības un nodrošinātu filmēšanas laukumā maksimāli drošu vidi, Krūzs esot piešķīris vairāk nekā 670 000 ASV dolāru pats no saviem līdzekļiem, informē ārvalstu prese. Darbs pie filmas šogad pandēmijas dēļ ticis atcelts jau vairākas reizes. Ja šobrīd viss norisināsies pēc plāna, tad franšīzes septītā filma uz ekrāniem nonāks 2021. gada novembrī.