Ališa Kīza pārdod grezno 8 guļamistabu ģimenes māju. Tā palikusi par mazu. FOTO
Ališa Kīza ar vīru Swizz Beatz nolēmuši šo māju pārdot, lai būvētu sev jaunu daudz lielāku. Tādu, kurā varētu izvietot viņu aizvien augošo mākslas priekšmetu kolekciju.
Slavenības
2015. gada 10. septembris, 05:49

Ališa Kīza pārdod grezno 8 guļamistabu ģimenes māju. Tā palikusi par mazu. FOTO

Jauns.lv

Dziedātāja Ališa Kīza (34) ar vīru reperi un mūzikas producentu Swizz Beatz (36) par 14.9 miljoniem ASV dolāru nolēmuši pārdot savu izsmalcināto ģimenes māju Ņūdžersijā.

Ališas Kīzas mājā ir astoņas guļamistabas un 14 vannasistabas. Tajā ir arī kinoteātris, telpās esošs peldbaseins, boulinga celiņi, sporta zāle, privāts lifts un profesionāli aprīkota ierakstu studija.

Kīza un viņas vīrs šo 2323 kvadrātmetru lielo īpašumu iegādājās pirms diviem gadiem, nopērkot to no Holivudas aktiera Edija Mērfija.

Ališai Kīzai, viņas vīram Swizz Beatz un abiem kopīgajiem bērniem [reperim ir vēl trīs bērni no iepriekšējām attiecībām] šī 8 guļamistabu māja palikusi par mazu. Draugi teic, ka ģimene meklējot lielāku māju, kurā varētu izvietot viņu aizvien augošo mākslas priekšmetu kolekciju. Runā, ka pāris jauno mājvietu nemeklēs esošajā nekustamo īpašumu tirgū, bet cels no nulles.

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press