Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Normunds Rutulis atklāj, kā nezaudēt dzirksti attiecībās - viņam ar sievu drīz kāzu 30. jubileja
foto: Publicitātes
Slavenības

Normunds Rutulis atklāj, kā nezaudēt dzirksti attiecībās - viņam ar sievu drīz kāzu 30. jubileja

Jauns.lv

Šovakar telekanāla "360TV" šovā "Vakars uz dīvāna" Ieva Koha-Zeltiņa un Nauris Brikmanis sev līdzās būs aicinājuši dziedātāju Normundu Rutuli. Turklāt iztaujās viņu ne tikai par to, kā viņam izdodas saglabāt jauneklīgumu, bet arī, protams, attiecībām.

Normunds Rutulis atklāj, kā nezaudēt dzirksti atti...

Normunds ar sievu iepazinies jau trīspadsmit gadu vecumā, tāpēc šova vadītāji vēlēsies noskaidrot – vai tas nozīmē, ka viņš zina ilgas un laimīgas laulības noslēpumu? “Dzīvo nost! Ko tur daudz? Katram, redz, ir savs ceļš ejams, sava metode, kā dzīvot, kā sarunāties, kā piekāpties. Tās ir dzīves situācijas, kurām jāiziet cauri. Nav nekādas formulas. Katrā gadījumā ir pilnīgi cits scenārijs," saka Rutulis, kas nākamgad svinēs savu 50. dzimšanas dienu.

foto: Juris Rozenbergs
Normunds ar mammu, bērniem un sievu Ilutu pagājušā gada vasarā.
Normunds ar mammu, bērniem un sievu Ilutu pagājušā gada vasarā.

Tomēr ir skaidrs, ka Rutuļu pārim izdevies atrast savu attiecību veiksmes formulu - jau nākamgad abi svinēs kāzu 30 gadu jubileju, bet par to, kā viņi iepazinušies un kā uzsākuši kopdzīvi, uzzini jau šovakar šovā “Vakars uz dīvāna” kanālā "360TV", un pārraidē populārais dziedātājs atklājis arī savu mūžam jauneklīgā izskata noslēpumu.

Normunda Rutuļa dzimšanas dienas svinības

2019. gada 4. septembrī Rīgā, kafejnīcā "Kas dārzā", savu dzimšanas dienu atzīmēja dziedātājs Normunds Rutulis, vienlaikus prezentējot Latvijas koncertturneju un ...