foto: Publicitātes
"Vajag tikai blondus matus, un izskatīšos pēc resna Markusa Rivas," - Amuna Davis pajoko par dziedātāja frizūru
Amuna Davis, īstajā vārdā Dāvis Ķimene.
TV
2020. gada 26. novembris, 11:11

"Vajag tikai blondus matus, un izskatīšos pēc resna Markusa Rivas," - Amuna Davis pajoko par dziedātāja frizūru

Jauns.lv

Šī vakara “STV Pirmā!” realitātes šova “Slavenības. Bez filtra” sērijā Latvijas populārākais “drag queen” Amuna Davis ļaus ielūkoties savā sejas kopšanas rutīnā, kas, iespējams, pārspēj pat dažas labas dāmas paradumus.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Tāpat, sēžot spoguļa priekšā, viņam radīsies ideja ļauties eksperimentam un izmēģināt dziedātāja Markusa Rivas leģendāro frizūru, kas redzama arī viņa un Samantas Tīnas jaunākā kopdarba ”Man nesanāk” video klipā. Mūziķis izvelējies diezgan neparastu matu sasuku, izpelnoties ne vienu vien komentāru un arī dažu labu kritiku publiskajā telpā.

“Es neizsmeju. Viņš ir iconic! Man vajag tikai blondus matus, un tad izskatīšos pēc resna Markusa Rivas,” pajokos populārais “drag queen”, ar vēstījumu vēršoties arī pie paša dziedātāja. “Markus, ja tu šo redzi, lūdzu tā vairs netaisi!” Pēc tam gan Amuna Davis bildīs, ka katram ir tiesības stilu veidot pēc saviem ieskatiem.

Tomēr, novērtējot savu veikumu, viņš nenoturēsies un liks lietā profesionālo meistarību, piedāvājot radošu ideju, kā dziedātājam frizūru padarīt vēl stilīgāku. Tāpat Dāvis esot novērojis, ka līdzīgu matu sakārtojumu nēsājot arī eksprezidents Valdis Zatlers. “Ak dievs, es nupat sapratu – Valdis Zatlers ir Markusa Rivas elks! Tāpēc Markuss Riva taisa Valda Zatlera frizūru.”

Markus Riva konkursa "Supernova 2018" pusfinālā

Markus Riva konkursa "Supernova 2018" pusfinālā.

gallery icon
24