foto: Zuma / SplashNews.com/ Vida Press
Ar jaunu matu krāsu Melānija Trampa sākusi gatavoties pēdējiem Ziemassvētkiem Baltajā namā
Melānija Trampa sagaida Ziemassvētku lielo egli pie Baltā nama.
Slavenības
2020. gada 27. novembris, 06:20

Ar jaunu matu krāsu Melānija Trampa sākusi gatavoties pēdējiem Ziemassvētkiem Baltajā namā

Jauns.lv

Šogad Melānija Trampa (50) un viņas dzīvesbiedrs Donalds Tramps (74) pēdējo reizi atzīmēs Ziemassvētkus Baltajā namā. Jau janvārī ASV pirmais pāris pametīs rezidenci, lai nodotu to jaunā ASV prezidenta Džo Baidena un viņa kundzes Džilas rīcībā. Donalds Tramps, kurš neatzina savu sakāvi vēlēšanās, jau sācis varas nodošanu savam amata pēctecim.

Melānija Trampa sagaida lielās Ziemassvētku egles atvešanu Baltajā namā 2020. gadā

gallery icon

ASV pirmā lēdija pagaidām ir aizņemta ar citiem pienākumiem. Kā ik gadus novembra izskaņā, uz Balto namu jau atvesta lielā Ziemassvētku egle, ko paredzēts uzstādīt Zilajā zālē.

Melānija un Donalds Trampi sagaida Ziemassvētku eglīti 2018. gadā

gallery icon

ASV pirmā lēdija izgāja sagaidīt iejūgtu zirgu vilktus ratus, kuros uz balto namu atveda lielo egli. Melānija bija ģērbusies “oversize” tipa brīvā melnbaltā mētelī, ko darinājis modes nams “Balenciaga”. Kājās viņa bija apāvusi melnus zamšādas zābakus uz augstiem papēžiem, bet rokas sildīja garos ādas cimdos. Šogad egles sagaidīšanas ceremonijā pirmajai lēdijai nepievienojās pats prezidents. Acīmredzot viņam šobrīd nav svētku noskaņojuma, un, kā baumo, arī pāra laulība esot uz iziršanas robežas.

Baltā nama Ziemassvētku rotājumi 2019. gadā

gallery icon

Atvestā svētku egle augusi fermera Dena Teilora īpašumā Rietumvirdžīnijā. Viņš pats personīgi kopā ar ģimeni to nogādāja uz Balto namu. Melānija kopā ar viņu pozēja piemiņas fotogrāfijām, novēlēja priecīgus Ziemassvētkus un aizsteidzās atpakaļ uz savu rezidenci.

Melānijas Trampas preses sekretāre apliecinājusi, ka pirmā lēdija Ziemassvētkus gaida ar lielu nepacietību un jau tuvākajās dienās sāks rotāt Balto namu svētkiem. “Tā ir gadskārtēja tradīcija: viņa pie dizaina strādā jau kopš jūnija,” norādījusi Melānijas preses sekretāre.

Baltā nama Ziemassvētku rotājumi 2019. gadā

gallery icon

Gatavojoties pēdējiem Ziemassvētkiem Baltajā namā, pirmā lēdija nedaudz izmainījusi matu krāsu, ietonējot tos ievērojami gaišākus kā iepriekš.

Gatavojoties 2017. gada Ziemassvētkiem Baltajā namā, Melānija Trampa uzmirdz kā eņģelis

ASV pirmā lēdija Melānija Trampa, atklājot savu vīziju par īstu Ziemassvētku eņģeli, eleganti izdekorētajā namā 27. novembrī aicinājusi viesoties bērnus.

gallery icon

Baltais nams uzmirdz Ziemassvētku spozmē 2018. gadā

gallery icon