foto: Express Syndication / Vida Press
Eksperti spriež - vai Megana Mārkla ir mātes cerībās, un vai tam šobrīd ir piemērots laiks?
Megana Mārkla.
Slavenības
2020. gada 25. novembris, 05:02

Eksperti spriež - vai Megana Mārkla ir mātes cerībās, un vai tam šobrīd ir piemērots laiks?

Jauns.lv

Laikā, kad klīst baumas par Meganas Mārklas iespējamo otro grūtniecību, karaļnama eksperte Keitija Nikola izdevumam “Closer” paudusi viedokli, ka Saseksas hercogu pāri pēc pēdējā laika skandāliem varētu izslēgt no karaliskās ģimenes. Savukārt psihoterapeite Emma Kenija uzskata, ka šis esot pats sliktākais laiks, lai izvēlētos par labu grūtniecībai.

Hercogienes Meganas un prinča Harija žestu valoda

gallery icon
25

Prinča Harija un Meganas Mārklas vārds dominē ziņu virsrakstos jau kopš abu iepazīšanās pirms pieciem gadiem. Savukārt skandāli, kas aizvadītajā nedēļā apvija šo pāri, sasnieguši vēl nepieredzētus augstumus.

Princis Harijs un Megana Mārkla saderinājušies

Meganas Mārklas pirkstā mirdz saderināšanās gredzens, kura dizainu veidojis princis Harijs pats. Savukārt tā tapšanā izmantoti briljanti no princeses Diānas ...

gallery icon
53

Tikai desmit nedēļas pēc tam, kad atklātībā nonāca ziņa, ka Harijs un Megana noslēguši 75 miljonus sterliņu mārciņu vērtu līgumu ar “Netflix”, princim Čārlzam pietuvinātas personas paudušas dziļu neapmierinātību ar to, kā šī straumēšanas vietne savtīgas peļņas nolūkos izmanto karaliskās ģimenes pārdzīvojumus un “izdomājumus pasniedz kā faktus”.

Seriāla “The Crown” jaunajā sezonā galvenā uzmanība vērsta uz prinča Čārlza un princeses Diānas laulību. Tajā stāstīts par princeses problēmām ar ēšanas traucējumiem un pārdzīvojumiem par vīra dēku ar Kamillu Pārkeri Boulzu. Tiek ziņots, ka arī princis Viljams ir “vairāk nekā neapmierināts” par to, ka seriālā parādīta viņa mīļotā mamma.

Emma Korina kā lēdija Diāna Spensere seriālā “The Crown”

gallery icon
31

Aizvadītajā nedēļā atklājies, ka nepilnus divus gadus vecā Ārčija mamma Megana Mārkla atļāvusi kādam no draugiem runāt ar skandalozās grāmatas “Finding Freedom” autoriem. Savukārt izdevniecība, kuru Megana iesūdzējusi tiesā par privātas vēstules tēvam Tomasam Mārklam nesaskaņotu publicēšanu, jaunākajos dokumentos uzstāj, ka šo vēstuli hercogienei palīdzējuši uzrakstīt divi no pils palīgiem. Šī atklāsme izraisījusi plašu sašutuma vētru sociālajos tīklos, kur Megana tiek vainota melos, jo viņa vienmēr žēlojusies, ka pilī neviens neesot sniedzis palīdzīgu roku.

Megana Mārkla ar tēvu Tomasu

Megana Mārkla ar tēvu Tomasu.

gallery icon
7

“Viss, ko viņa dara, ir falšs, un tam ir slēpti nodomi. Jūtu līdzi viņas tēvam,” skaišas viens no karaļnama faniem. “Meganas lieta ir baltiem diegiem šūta,” komentē kāds cits.

Prinča Harija un hercogienes Meganas pēdējais pasākums kā britu karaliskās ģimenes pārstāvjiem 2020. gada 9. martā

gallery icon
19

Tagad klīst runas, ka jau tuvākajā laikā Megana varētu paziņot par otro grūtniecību, jo viņa tieši uz deviņiem mēnešiem lūgusi atlikt tieslietas izskatīšanas procesu, un tas jau ir aizdomīgi.

Meganas Mārklas topošās māmiņas stils

gallery icon
25

Karaļnama eksperte Keitija Nikola izteikusies, ka vēl viens mazulis maz palīdzēs, lai mazinātu plaisu, kas turpina augt šī pāra attiecībās ar radiniekiem pēc viņu aiziešanas no karaļnama un pārcelšanās uz dzīvi Losandželosā.

Megana Mārkla vienmēr glāsta savu grūtnieces vēderiņu

gallery icon
30

“Es nebūtu pārsteigta, ja drīzumā izskanētu paziņojums par grūtniecību,” norāda Nikola. “Pāris nav slēpis, ka vēlas vēl vienu bērnu, un tiesas procesa atlikšana uz deviņiem mēnešiem, šķiet, par kaut ko liecina.”

Skaistākās fotogrāfijas no Meganas Mārklas dzīves

gallery icon
26

“Ņemot vērā neseno drāmu, var cerēt, ka vēl viens bērns palīdzēs ģimenēm aizmirst nesaskaņas. Bet realitāte ir tāda, ka britu karaliskās ģimenes pārstāvji tikpat kā nav redzējuši Ārčiju – viņš tikai pāris reizes saticis savus brālēnus un māsīcu. Tāpēc es nedomāju, ka otrs bērns viņus satuvinās. Esot miljoniem jūdžu prom, dzīvojot dažādās laika zonās un ar atšķirīgu darba kartību, visticamāk viņi turpinās būt tikpat norobežoti viens no otra. Karaliskā ģimene reti satiks Ārčiju un viņa brāļus vai māsas, ja tādi būs.”

Hercogiene Megana ar dēlu viņa 1. dzimšanas dienā

gallery icon
17

Baumas par Harija (36) un Meganas (39) nesaskaņām ar karalisko ģimeni bijušas visu viņu laulības laiku. 2019. gada oktobrī, komentējot runas par brāļu nesaskaņām Meganas dēļ,  Harijs pats atzina, ka “nesatiekoties ar Viljamu pārāk bieži”. Arī grāmatā “Finding Freedom” atspoguļota spriedze Meganas un viņas svaines hercogienes Ketrīnas savstarpējās attiecībās. Savukārt aizvadītajā nedēļā izskanējusi informācija, ka Harijs un Megana tagad arī “ļoti attālinoties” no karalienes.

Hercogienes Megana, Ketrīna un citi karaliskās ģimenes pārstāvji piedalās karalienes dzimšanas dienas parādē 2019. gadā

gallery icon
24

Karaļnama atteikums Harija vārdā (princis agrāk kalpoja armijai!) nolikt vainagu pie pieminekļa karā kritušajiem atceres dienā liecina tikai par to, ka nesaskaņas netuvojas pozitīvam atrisinājumam. Turklāt pārim nācās uzklausīt kritiku par iestudēto fotosesiju karā kritušo atceres dienā Losandželosas kapsētā. Daudziem faniem tas šķita netaktisks gājiens, it īpaši pēc tam, kad viņi oficiāli ir pametuši karaļnamu.

Princis Harijs ar vecmāmiņu karalieni Elizabeti II

gallery icon
34

Savukārt psihoterapeite Emma Kenija uzskata, ka domas par vēl vienu bērnu laikā, kad pāra dzīvē ir tik daudz stresa un spriedzes, nebūtu labs lēmums nevienai topošai māmiņai: “Viņu dzīvē jau tā šobrīd ir pārāk daudz spriedzes, pat bez jauna mazuļa. Jebkurai grūtniecei vai jaunajai māmiņai ir jāizvairās no stresa un jātiecas pēc mierīgas vides, kurā audzināt savu bērnu. Bet notiekošā tiesas prāva, jauna biznesa uzsākšana, sabiedrības negatīvā reakcija un nesaskaņas ģimenē tikai raisa papildus spriedzi. Būtu grūti šādos apstākļos laist pasaulē vēl vienu bērnu.”

Princis Harijs un Megana Mārkla stāda puķītes kopā ar bērndārzniekiem Losandželosā

gallery icon
4

“Lai gan vientuļie vecāki bez atbalsta spēj brīnišķīgi audzināt savu atvasi, ne bez iemesla eksistē teiciens, ka “bērna audzināšanā iesaistās viss ciemats”. Ģimenes atbalsts ir nenovērtējams – tas nozīmē, ka var paļauties uz ģimeni, lai saņemtu padomu vai nepieciešamu atelpas brīdi. Nav šaubu, ka ir daudz grūtāk, ja līdzās nav savas atbalsta komandas.”

Hercogienes Megana un Ketrīna piemiņas dienas pasākumos Londonā 2019. gadā

gallery icon
24