Slavenības
2020. gada 24. novembris, 12:44

Kā tagad izskatās 39 gadus vecā supermodele Alesandra Ambrosio? Pludmales FOTO

Jauns.lv

Brazīliete Alesandra Ambrosio (39) ir viena no populārākajām modelēm pasaulē. Nesen divu bērnu māmiņa baudījusi atpūtu savā dzimtenē un pēdējā dienā pirms došanās atpakaļ uz ASV relaksējusies pludmalē Floriānopolisā.

Alesandra Ambrosio Florjanopolisas pludmalē Brazīlijā 2020. gada novembrī

gallery icon
29

Atpūtai pludmalē modele Alesandra Ambrosio bija izvēlējusies divdaļīgo peldkostīmu no savas pludmales tērpu kolekcijas “Gal Floripa”. Bikini līnijai dots nosaukums par godu pilsētai Florjanopolisai, kurā modele pasaulē laidusi abus savus bērnus.

Alesandra Ambrosio „Victoria’s Secret” skatē 2012. gada novembrī

gallery icon
21

Nav brīnums, ka atpūtai Florjanopolisas pludmalē Alesandra izvēlējusies šīs kolekcijas bikini, jo tieši šī pilsēta iedvesmojusi viņai radīt pludmales tērpu līniju.

Alesandra Ambrosio ar ģimeni atpūšas Ibicā

Brazīliešu modele Alesandra Ambrosio ar dzīvesbiedru Džeimiju Mazuru un abiem bērniem devusies atvaļinājumā uz Ibicas salu.

gallery icon
37

Bikini modelis, ko pēdējai dienai Brazīlijā bija izvēlējusies Ambrosio, dots nosaukums “Gaya Bikini Set”. Supermodeles mājaslapā galfloripa.com to iespējams iegādāties par 257,4 ASV dolāriem. Bikini komplektu var nopirkt arī atsevišķi, maksājot 143 dolārus par biksītēm vai 114,40 dolārus par krūšturi.

foto: Ekrānuzņēmums

Pludmalē modele bija ieradusies kopā ar savu dēlu, kurš dzimis viņas attiecībās ar amerikāņu uzņēmēju, firmas “RE/DONE” džinsu dibinātāju Džeimiju Mazuru. Pāris saderinājās 2008. gadā, pasaulē sagaidīja divus bērnus Anju (12) un Noa Fīniksu (8), bet 2018. gadā nolēma iet šķirtus ceļus.

„Victoria's Secret” modele Alesandra Ambrosio iejūtas seksīga ziemeļbriedīša tēlā

gallery icon
72

No 2004. gada līdz 2017. gadam Alesandra Ambrosio bija prestižā apakšveļas zīmola “Victoria’s Secret” modele.

Alesandra Ambrosio jaunākajā „Victoria’s Secret” apakšveļas fotosesijā

gallery icon
40

Supermodele un TV personība Taira Benksa savulaik par Alesandru izteicās, ka viņa ir „modeļu biznesa nākotne”. Popularitāti brazīliete iemantoja tieši pateicoties dalībai krāšņajās „Victoria’s Secret” modes skatēs. Karjeras pirmsākumos, kad Ambrosio pirmoreiz ieradās Ņujorkā, modele Žizele Bundhena uz divām nedēļām atļāva meitenei apmesties savā dzīvoklītī, bet tautiete modele Adriana Lima palīdzēja tulkot viņas sacīto angļu valodā. Nu jau daudzu gadu garumā Alesandra ir pasaules pieprasītāko modeļu skaitā. Žurnāls “Forbes” ierindo viņu pasaulē vislabāk pelnošo modeļu TOP5, savukārt slavenību žurnāls “People” viņu jau 2007. gadā ierindoja 100 pasaulē skaistāko cilvēku skaitā.

Alesandra Ambrosio atrāda savas brīvdienu bikini bildītes

gallery icon
10