foto: EPA/Scanpix
Aiz "Matrix 4" filmēšanas maskē grandiozu ballīti
Kianu Rīvss kopā ar savu partneri mākslinieci Aleksandru Grantu.
Kino
2020. gada 13. novembris, 21:29

Aiz "Matrix 4" filmēšanas maskē grandiozu ballīti

Jauns.lv

Neskatoties uz to, ka Berlīnē atļauts rīkot tikai iepriekš saskaņotus pasākumus līdz 50 cilvēkiem, aktieris Kianu Rīvss kopā ar citiem filmas "The Matrix 4" kolēģiem piedalījies slepenā filmēšanas noslēguma ballītē, kuru kopumā apmeklējuši ap 200 cilvēku, ziņo "The Guardian".

Ballīte tika maskēta kā filmēšana kādai it kā svētku ainai, bet patiesībā kameras bijušas izslēgtas. 

"Noskaņojums bija lielisks! Visiem bija jānēsā maskas, bet daudzi to nedarīja. Tur nenotika filmēšana, kameras bija izslēgtas, no režisora netika doti nekādi norādījumi," teic kāda ballītes apmeklētāja. 

Viņa atklāj, ka ballīte bijusi grandioza - viesus izklaidējis dejotājs, dīdžejs, bijis pat noorganizēts pirotehnikas šovs. Tāpat bijušas dažādas uzkodas: suši, pica, kūka u.c. 

Rīvss kopā ar savu partneri mākslinieci Aleksandru Grantu sēdējis pie galda, dzerot vīnu. Abi prom devušies vēlā vakara stundā. Ballīte noritējusi līdz pat rītam. 

Kianu Rīvss un Aleksandra Granta

gallery icon

Slepenais pasākums organizēts Berlīnē filmēšanas studijā "Babelsberg film studios". Vācijas galvaspilsētā šobrīd drīkst rīkot pasākumus, ja klātienē piedalās līdz 50 cilvēkiem. Tie iepriekš ir jāsaskaņo, lai atbildīgās veselības iestādes varētu apstiprināt, ka tiks nodrošināta higiēnas koncepcija, kas ieviesta koronavīrusa izplatības dēļ. 

Nākot klajā filmēšanas grupas slepenajai ballītei, Vācijas veselības institūcijas plāno pieprasīt paskaidrojumus. 

Tikmēr studija joprojām noliedz ballītes faktu, apgalvojot, ka notikusi filmēšana svētku ainai.