foto: Publicitātes (F64)
Aktieris Lauris Dzelzītis jaunā pašmāju šovā meklēs sev līgavu
Lauris.
TV
2020. gada 9. novembris, 12:44

Aktieris Lauris Dzelzītis jaunā pašmāju šovā meklēs sev līgavu

Jauns.lv

Kanālā TV3 un platformā "Go3" jau decembrī startēs jauns šovs “Vecpuisis meklē līgavu”, kur pieci vecpuiši, tostarp arī aktieris Lauris Dzelzītis, tiksies ar izraudzītajām līgavām - dosies kopīgos randiņos, izbraucienos, taču līgava atradīsies aiz maskas, tādējādi vecpuisim nāksies iepazīt personību un raksturu, nevis izskatu.

Jaunajā iepazīšanās šovā pieci vecpuiši - aktīvais Kristaps, motociklists Nauris, uzņēmējs Artūrs, mākslinieks Jānis un aktieris Lauris - meklēs sev līgavas.

TV šova "Vecpuisis meklē līgavu" dalībnieki

TV šova “Vecpuisis meklē līgavu” dalībnieki.

gallery icon
23

Puišiem pie izredzētajām palīdzēs tikt mentori - divi attiecību eksperti, kuri starp visām dāmām izvēlēsies četras potenciālās līgavas kandidātes. Izvēlētās meitenes pārcelsies uz dzīvi viesnīcā, no kurienes arī dosies uz randiņiem ar izvēlēto vecpuisi. Meiteņu sejas būs slēptas aiz maskām, tādēļ vecpuisis iepazīs meitenes personību, neredzot viņas seju!

Iepazīsties ar simpātiskajiem vecpuišiem!

Kristaps (30 gadi)

foto: Publicitātes (F64)
Kristaps.

Aktīva dzīvesveida piekritējs. Saule, jūra un palmas ir vieta, kur Kristaps varētu atrasties vienmēr, jo tur var dienu pavadīt kustībā, bet vakaru - romantiskā gaisotnē. Pēc rakstura nosvērts, bet arī emocijas nav svešas. Kristaps ir dzimis Jaunavas zīmē, un viņam piemīt šai zīmei raksturīgās īpašības.

Vēlas satikt sievieti, kas sevi dzīvē jau ir atradusi, nenoliedzami ir izskatīga, ar kuru varētu agros vasaras rītos doties sēņot, bet vēlos ziemas vakaros dejot tango.

Nauris (28 gadi)

foto: Publicitātes (F64)
Nauris.

Latgalietis, kurš dzīvo Rīgā. Ceļu būves meistars, kuram patīk braukt ar motocikliem. Jautrs, aktīvs, patīk brīvības sajūta. Labākā un vienlaikus sliktākā īpašība - spēja acīs cilvēkiem pateikt to, ko domā. Reizēm ir vēlme aizbraukt uz kādu zaļumballi vai aiziet uz klubu padejot.

Vēlas meiteni, kura ir sievišķīga, smaidīga un prot dejot. Meiteni, ar kuru kopā var gan smaidīt un jokot, gan arī kopā paklusēt. Nepatīk augstprātīgas meitenes. Nauris nav gara auguma (177 cm), tādēļ būs priecīgs par zemāka auguma dāmu.

Artūrs (27 gadi)

foto: Publicitātes (F64)
Artūrs.

Artūrs pēc profesijas ir dizainers un nodarbojas ar uzņēmējdarbību. Pats saka, ka ir strādīgs un mērķtiecīgs, drosmīgs un uzņēmīgs. Domā, pirms dara, un, ja dara, tad no sirds. Viņš ir līderis, kuram patīk rūpēties par otru. Artūrs ir romantiķis, kurš tic Dievam.

Viņš vēlas satikt savu dvēseles radinieci, kura ir apveltīta ar iekšējo skaistumu un intelektu. Sievietei jābūt mērķtiecīgai, sirsnīgai un sportiskai. Sapņo par meiteni, kura vēlas nodibināt ģimeni, prot gatavot un ar Artūru būtu gatava uzkāpt Everestā.

Jānis (41 gads)

foto: Publicitātes (F64)
Jānis.

Mākslinieks ar zelta rokām. Piedalījies vairākās izstādēs Latvijā un ārzemēs. Apguvis metālmākslas dizainera profesiju. Latvijas Mākslas akadēmijā ieguvis maģistra grādu Vizuālajā komunikācijā, kā arī pabeidzis “LADC” reklāmas skolu.

Par sevi saka, ka ir fleksibls, komunikabls, patīk socializēšanas, saista laivošana, volejbols un galda spēles, pastaigas dabā, kā arī izstāžu, koncertu un teātra apmeklēšana. Vēlētos satikt tādu meiteni, kas ir sievišķīga un filigrāna tiešākajā šī vārda izpratnē! Jānis sagaida dzīvespriecīgu meiteni, kuru nebiedētu Jāņa humorizjūta un “jociņi spociņi”!

Lauris (42 gadi)

foto: Publicitātes (F64)
Lauris.

Aktieris ar galdnieka diplomu. Dažādos topos minēts kā viens no iekārojamākajiem Latvijas vecpuišiem. Filmējies vairākās kinofilmās un seriālos.

Uzskata, ka cilvēkam jāļauj būt viņam pašam. Tādēļ arī savai otrajai pusītei neizvirza prasības! Cilvēkos visaugstāk vērtē mērķtiecību un nesamākslotību!

Šova epizodes ar Kristapu, Nauri, Jāni un Artūru būs skatāmas kanālā TV3, savukārt īpašās epizodes ar Lauri – ekskluzīvi nākamās paaudzes televīzijā "Go3".