Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
"Attālums tuvina. Tuvums - attālina," par attiecībām ar mīļoto sievieti saka aktieris Imants Strads
foto: Publicitātes
TV

"Attālums tuvina. Tuvums - attālina," par attiecībām ar mīļoto sievieti saka aktieris Imants Strads

Jauns.lv

Šovakar pie Ievas Kohas-Zeltiņas un Naura Brikmaņa kanāla "360TV" šovā “Vakars uz dīvāna” viesojas aktieris Imants Strads.

"Attālums tuvina. Tuvums - attālina," par attiecīb...

Sirsnīgā atmosfērā “Vakars uz dīvāna” vadītāji aktierim jautās,  kā šobrīd paiet viņa dzīve starp Rīgu un Valmieru un kā tas ietekmē viņa attiecības ar dzīvesbiedri aktrisi Elīnu Vāni. Kā zināms, Imants Strads pavasarī pieņēma jaunu izaicinājumu un pēc vairākiem gadiem Valmieras Drāmas teātrī piekrita kļūt par Dailes teātra aktieri. Savukārt viņa mīļotā sieviete Elīna Vāne turpina darboties teātrī Valmierā.

“Mums ir brīnišķīgas attiecības. Saproti – attālums tuvina. Tuvums – attālina,” vērtīgu atziņu atklāj Imants un neslēpj - kopš viņš strādā Rīgā, attiecības pāra starpā ir pat uzlabojušās.

Imants Strads brauc uz darbu

Tā Imants Strads mēro ceļu no Valmieras līdz darbam Dailes teātrī Rīgā.

Tomēr Nauris Brikmanis neliksies mierā un taujās, kā attiecībās starp diviem aktieriem zināt, ka otrs ir patiess un “nespēlē”? “Ir aktieri, kas lomā dzīvo, un ir aktieri, kas lomu spēlē. Un abi varianti ir pieņemami. Tehnikas ir dažādas. Es gan cenšos dzīvot,” tā Imants.

Tāpat lieliskais aktieris atklās, kāda ir dīvainākā lieta viņa mājās un kā tika filmēti "Klases salidojuma" slavenie pirts kadri. Mundruma pilnais šovs “Vakars uz dīvāna” pirmdien, 2. novembrī plkst. 21:00, kanālā 360TV!