Slavenības
2020. gada 30. oktobris, 16:29

Andželina Džolija pieņem jaunus mērus, lai tiesas ceļā atgūtu bērnus no Pita

Jauns.lv

Amerikāņu aktrise Andželina Džolija (45) aktīvi cīnās ar šķirto vīru Bredu Pitu (56), lai iegūtu pilnas aizbildnības tiesības pār abu sešiem bērniem. Aktrise ir gatava uz visu, pat, ja tas kādam cilvēkam maksās darba zaudēšanu. Andželina nolēmusi atlaist no darba advokātu ar lielu pieredzi, Priju Sopori, ar kuru sadarbojās jau vairākus gadus.

Andželina Džolija ar meitām dodas uz veikalu “Target”

gallery icon
29

Šādas izmaiņas Andželinas Džolijas aizstāvības komandā norāda uz to, ka viņas vēlme sasniegt savu mērķi ar katru dienu tikai palielinās. Aktrisei pietuvinātas, taču vārdā nenosauktas personas apliecinājušas, ka viņa šobrīd neesot gatava apstāties nekā priekšā.

Džolijas un Pita meita Šilo pēc gūžas operācijas pārvietojas uz kruķiem

gallery icon
7

“Andželina visiem spēkiem cīnās, lai panāktu visu, ko vēlas no šīs šķiršanās. Kad runa ir par bērniem, viņa neatkāpsies. Endžija juristiem maksā veselu kapitālu. Ja viņa uzskata, ka vienu no viņiem ir jāatlaiž, tad viņa bez mazākās šaubīšanās to izdarīs,” anonīmais informators norādījis izdevumam “DailyMail”.

Andželina Džolija ar bērniem filmas „Dumbo” pirmizrādes vakarā

gallery icon
13

Daudzbērnu mamma sapņo aizvest savas meitas un dēlus prom no valsts. Tieši šis apstāklis ietekmējis tiesas gaitu. Breds ir apņēmības pilns piedalīties bērnu audzināšanā, bet, ja atvases dzīvos citā kontinentā, tad viņa līdzdalība praktiski vairs nebūs iespējama, un aktieris nav gatavs to pieļaut.

Džolijas un Pita meita Šilo dodas uz pirmizrādi uzvalkā

Breds Pits kopā ar bērniem apmeklēja sievas, Andželinas Džolijas, režisētās filmas „Unbroken” pirmizrādes vakaru Holivudā. Abi dēli Medokss un Pakss ...

gallery icon
14

Andželina Džolija un Breds Pits

Andželina Džolija un Breds Pits

gallery icon
35

Andželina Džolija ar bērniem Toronto

Aktrise Andželina Džolija ar bērniem apmeklē Toronto starptautisko filmu festivālu Kanādā.

gallery icon
17