Ķīpsalā atklāj interjera izstādi "Furniture & Design Isle 2020"

gallery icon
105
2020. gada 23. oktobris, 18:18

FOTO: Ķīpsalā atklāj interjera izstādi

Jauns.lv / LETA

Ķīpsalā šodien atklāta interjera izstāde "Furniture & Design Isle 2020", informēja starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrības "BT 1" mediju koordinatore Inese Libere.

Izstāde notiks līdz 25.oktobrim.

"Furniture & Design Isle 2020" dalībnieki piedāvās dažādus risinājumus un individuāli strādās ar apmeklētājiem. Mēbeļu ražotāju piedāvājumā būs gultas, matrači, dīvāni, galdi, krēsli, iebūvējamie skapji, lampas un citi gaismekļi, aizkari, paklāji, mēbeļu audumi un vēl. Izstādē varēs arī veikt individuālus pasūtījumus.

Hallē "Design Isle" dizaina aktualitātes prezentēs gan Latvijas dizaineru savienība, gan jaunie uzņēmēji Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras zīmola "Magnetic Latvia" ekspozīcijā, gan arī dažādi vietējie un ārvalstu uzņēmumi individuālos stendos un Baltijas dizaina gadatirgū.

Arī šogad Latvijas dizaineru savienība sniegs iespēju klātienē aplūkot labākos profesionāļu, skolu un augstskolu konkursa darbus. Turklāt divu dienu garumā Izstāžu centrā Ķīpsalā norisināsies dizaina konference par inovācijām dizainā un eksporta potenciālu.

Izstādi "Furniture & Design Isle" rīko Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība "BT 1".