foto: action press/ Vida Press
Hercogiene Ketrīna izdomājusi plānu gadījumam, ja nāktos šķirties no prinča Viljama
Kembridžas hercogiene Ketrīna.
Slavenības
2020. gada 26. oktobris, 06:18

Hercogiene Ketrīna izdomājusi plānu gadījumam, ja nāktos šķirties no prinča Viljama

Jauns.lv

Kembridžas hercogienes izturību var tikai apskaust. Pat prinča Viljama romantisko attiecību pašā sākumposmā viņa pārsteidza apkārtējos ar savu neatlaidību un pacietību. Karalienes mazdēls tik ilgi vilcinājās ar bildinājuma izteikšanu, ka Midltone jau izpelnījās iesauku “Gaidošā Keita” (“Waity Katy”).

Princis Viljams un Keita Midltone pirms kāzām

gallery icon
29

Laiks ritēja, bet nākamais karalis aizvien vairāk zaudēja ticību savas izredzētās acīs. Kad Viljams jau otro reizi sarāva attiecības ar Ketrīnu un viņu pameta, bet pēc tam attiecības atkal atjaunoja, Midltone sāka nopietni šaubīties par šo cilvēku. Sākot ar šo brīdi, viņa izdomāja plānu “B”, kas nodrošinātu laimīgu dzīvi arī bez prinča.

Keitas Midltones stils pirms kāzām ar princi Viljamu

Līdz liktenīgajam 2011. gadam pašreizējā Kembridžas hercogiene bija vienkārša meitene, kuru pazina kā Keitu Midltoni. Tolaik viņu neinteresēja ne stila ...

gallery icon
68

Grāmatas “Battle of Brothers” autors vēsturnieks, karaļnama biogrāfs un seriāla “The Crown” konsultants Robets Leisijs raksta, ka Midltone nopietni aizdomājusies par karjeras izaugsmi. Koncentrējoties uz darbu, viņa plānoja novērst domas no Viljama, parādīt viņam savu neatkarību un beigu beigās kļūt par veiksmīgu biznesa lēdiju.

Prinča Viljama un Keitas Midltones saderināšanās 2010. gadā

Saderināšanās dienā Keita Midltone bija ģērbusies zīmola „Issa” vadošās dizaineres Danielas Helejelas radītā tērpā, kas lieliski saskanēja ar 12 karātu ...

gallery icon
8

“Hercogienes ilgtermiņa un galvenais mērķis bija aizvest princi līdz altārim. Taču viņa izdomāja vēl arī savu neatkarīgo ceļu. Šī ir gudra taktika gan personīgai izaugsmei, gan publiskai sevis pasniegšanai. Tas arīdzan būtu lielisks glābiņš, jo pastāvēja iespēja, ka viņš viņu atkal pamestu,” Leisija vārdus citē izdevums “The Mirror”.

Karaliskās kāzas: tā precējās hercogiene Ketrīna un princis Viljams 2011. gada aprīlī

2011. gada 29. aprīlī visa Lielbritānija svinēja gadsimta notikumu - prinča Viljama kāzas ar viņa līgavu Keitu Midltoni.

gallery icon
26