Slavenības
2020. gada 22. oktobris, 09:54

Mailija Sairusa paziņo, ka reiz sastapusies ar NLO

Jauns.lv

Popzvaigzne Mailija Sairusa apgalvo, ka reiz viņa sastapusies ar NLO un bailes pēc tam nav viņu pametušas vairāku dienu garumā.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Mailija Sairusa cauri laiku lokiem

gallery icon
17

Žurnāla “Interview” jaunākajā numurā dziedātāja Mailija Sairusa un modes dizainers Riks Ouvens diskutējuši par daudz un dažādām lietām. Sarunas gaitā nevilšus parādījies jautājums par 51. zonu, kas ir slepena ASV gaisa spēku bāzes daļa, kas atrodas Nevadas štatā. Interneta enciklopēdija "Wikipedia" raksta: “Nav zināms, kāds ir bāzes galvenais mērķis, taču tiek uzskatīts, ka tajā tiek izstrādāta eksperimentāla lidaparātu tehnika. Ar zonu saistītā lielā slepenība bieži sasaista to ar dažādām sazvērestības teorijām un NLO. Lai arī tā nekad nav tikusi atzīta par slepeno bāzi, visi ar to saistītie dokumenti un pētījumi ir augstākās slepenības. Vairākus gadu desmitus ASV valdība noliedza 51. zonas pastāvēšanu, tomēr 2013. gadā CIP oficiāli paziņoja par bāzi, atslepenojot dažādus dokumentus par tās vēsturi un mērķiem. Apgabals ap 51. zonu ir populārs tūrisma objekts.”

Šādā paskatā Mailija Sairusa iesaistās ASV prezidenta vēlēšanu kampaņā

Popzvaigzne Mailija Sairusa devusies uz universitāti Virdžīnijas štatā, lai aģitētu studentus pievienoties viņai un vēlēšanās atbalstīt ASV prezidenta amata kandidāti ...

gallery icon
23

Riks Ouvens diskusijā ar Mailiju Sairusu ieminējās, ka viņam šķiet “mazliet augstprātīgi” pieņemt, ka visumā “nav neviena cita, izņemot mūs”. Dziedātāja piekrita modes mākslinieka apgalvojumam, sakot: “Tas ir sasodīti tas pats, ko es domāju!”

foto: Grosescu Alberto Mihai/Shutterstock/ Vida Press
Modes dizianers Riks Ouvenss.

Uzsāktās tēmas pamudināta, Sairusa atzinās, ka reiz viņa sastapusies ar nezināmu lidojošu objektu, kas, visticamāk, nav bijis no šīs planētas. Todien viņa mērojusi ceļu cauri Kalifornijai kopā ar kādu no draugiem.

“Esmu pieredzējusi sastapšanos,” norādījusi dziedātāja.

Mailija Sairusa lidostā

Atjaunotās romantiskās attiecības ar aktieri Laiemu Hemsvortu dziedātājai Mailijai Sairusai nākušas par labu. Tik harmonisku un pieklājīgi ģērbtu mēs viņu ...

gallery icon
12

“Es braucu cauri Sanbernardino kopā ar draugu, kad mums sāka sekot kāds NLO.”

“Esmu pārliecināta par to, ko redzēju, taču es biju iegādājusies marihuānas vasku no puiša furgonā pie tako veikala, tāpēc tas varēja būt arī no zāles.”

Mailija Sairusa ar ruksi Bubu Sjū

2014. gada augustā popzvaigzne Mailija Sairusa adoptēja cūciņu, kam deva vārdu Buba Sjū. 2015. gada jūnijā viņa kaila ar ruksi ...

gallery icon
7

“Labākais, kā varētu raksturot, to, ko redzēju, ir lidojošs sniega tīrītājs.”

“Šis lielais tīrītājs bija priekšā un zaigoja dzeltenā krāsā. Es redzēju to lidojam, un mans draugs arī. Uz ceļa bija vēl pāris automašīnu, un arī tās apstājās paskatīties, tāpēc domāju, ka viss notika pa īstam.”

Mailija Sairusa izdod mākslīgo zobu protēžu kolekciju

Popzvaigzne Mailija Sairusa ir tā aizrāvusies ar atbaidoša skata mākslīgajām zobu protēzēm, ka nolēmusi izdot pati savu kolekciju. Lai fani ...

gallery icon
10

Sairusa atzīst, ka pieredzētais tik ļoti satricinājis, ka viņa “nav spējusi debesīs paraudzīties tāpat kā iepriekš”, jo “baidījusies, ka viņi varētu atgriezties”.

“Man bija bail vēl kādas nākamās piecas dienas.”

Mailija Sairusa mūždien izkar mēli

gallery icon
45
recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās