Slavenības
2020. gada 20. oktobris, 06:14

Filipa Kirkorova astoņus gadus vecajam dēlam jau ir savs "Rolls-Royce"

Jauns.lv

Krievu estrādes dziedātājs Filips Kirkorovs, viesojoties telekanāla HTB programmā “Tu neticēsi!” (“Ты не поверишь!”) atklājis, ka viņam garāžā esot “Rolls-Royce” automašīna 330 000 eiro vērtībā, kas būs viņa dēlam, kad puika paaugsies un drīkstēs pats vadīt mašīnu.

Filips Kirkorovs ar bērniem Grieķijā un Turcijā 2020. gada vasarā un rudenī

gallery icon
57

“Es jau esmu gatavs savu bērnu līgavaiņiem un līgavām. Mums tas ir aktuāls jautājums. Īpaši Martinam. Dēls jau no divu gadu vecuma pārzina visu automašīnu modeļus. Viņš zina, ka viņam ir rolsroiss. Viņš gaida, kad drīkstēs sēsties pie stūres. Lai gan viņš pagaidām nesaprot, ka rolsroisā labāk braukt, sēžot aizmugurējā sēdeklī. Savukārt Alla-Viktorija mums ir īsta princese. Viņai vairāk pie sirds ir karietes,” par saviem bērniem pastāstījis Filips Kirkorovs.

Filipa Kirkorova dēla Martina 8. dzimšanas dienas svinības

gallery icon
35

Kā norādījis estrādes dziedātājs, viņa meitai šobrīd esot "romāns" ar producentes Janas Rudkovskas un daiļslidotāja Jevgēnija Pļuščenko dēlu Sašu. “Mūsu bērni sarakstās aplikācijā "WhatsApp". Sašam ir simpātijas pret Alločku. Tagad visa pasaule raksta Sašenkam. Bet viņš ir izvēlējies Allu-Viktoriju,” pa visu pasauli paziņojis lepnais tēvs.

Filipa Kirkorova meita Alla-Viktorija

gallery icon
71

Allas Viktorijas Kirkorovas septiņu gadu dzimšanas dienas ballīte

Novembra beigās savu septīto dzimšanas dienu svinēja Krievijas estrādes karaļa Filipa Kirkorova meita Alla Viktorija. Dažas dienas pēc šī notikuma ...

gallery icon
48

Filips Kirkorovs "Instagram" mirkļos 2020. gadā

gallery icon
75