Slavenības
2020. gada 16. oktobris, 16:16

“Izgāšanās un kauns!” - Meganu Mārklu pieķer plaģiātismā

Jauns.lv

Prinča Harija sieva Megana Mārkla iekļuvusi skaļā skandālā. Saseksas hercogieni vaino teksta kopēšanā no “Netflix” filmas.

Princis Harijs un Megana Mārkla stāda puķītes kopā ar bērndārzniekiem Losandželosā

gallery icon
4

Prinča Harija sievai jau atkal nāksies taisnoties saniknotas sabiedrības priekšā. Bargi nokritizēta bijušās aktrises uzruna internetā. Megana tajā stāstījusi par kaitējumu, ko nodara sociālie tīkli. Runa, kas pasniegta kā autordarbs, izrādījusies daļēja teksta kopija no “Netflix” dokumentālās filmas “Sociālā dilemma”. 

Vislielāko rezonansi izraisījis pats emocionālākais tās fragments, kurā Megana sociālo tīklu lietotājus salīdzina ar narkomāniem. “Pasaulē ir ļoti maz brīžu, kad cilvēku var nosaukt par lietotāju. Tā sauc cilvēkus, kas ir atkarīgi no narkotiskām vielām, un tos, kuriem ir savi konti sociālajos tīklos,” norādījusi hercogiene.

Megana Mārkla savas mājas pagalmā sniedz interviju sieviešu tiesību aizstāvei Glorijai Steinemai

gallery icon
11

Statistikas pētnieks Edvards Tafte iepriekš pateicis teju identiskus vārdus dokumentālajā filmā. “Ir tikai divas nozares, kas savus klientus apzīmē kā lietotājus: narkotiku tirdzniecība un sociālie tīkli”, - pēc Meganas uzrunas daudzi sašutuši cilvēki salīdzinājumam steidza citēt pētnieka teiktos vārdus.

Hercogienes Meganas un prinča Harija žestu valoda

gallery icon
25

Par notikušo misēkli varētu vainot Meganas palīgus, taču hercogiene pati raksta savas runas. Šī kļūda asāk uztverta arī tāpēc, ka biļete uz bijušās aktrises uzstāšanos ēterā maksāja gandrīz divus tūkstošus dolāru.

Skaistākās fotogrāfijas no Meganas Mārklas dzīves

gallery icon
26

“Paldies tev, Megana par plaģiātu par milzu naudu!”, “Šī ir fenomenāla izgāšanās un kauns!”, “Vai nav kauns citu idejas uzdot par savām?”, “Kāds te nesen ir skatījies “Sociālo dilemmu”” , “Superīgi Megana motivē citus ar svešām idejām”, “Negribētu es tagad būt Meganas vietā,” – šādus komentārus sociālajos tīklos atstājuši sašutušie cilvēki.

Princis Harijs un Megana Mārkla pirmo reizi iziet sabiedrībā, sadevušies rokās

Pēc vairāk nekā gadu ilgas draudzēšanās princis Harijs un Megana Mārkla nesen pirmo reizi publiski izrādījuši, ka viņu attiecības ir ...

gallery icon
36