foto: Ekrānuzņēmums no Youtube.
Samanta Tīna skarbi izsakās par Jutas Valdmanes mīlestību pret ielas kaķiem
Juta un gruzīnu kaķis.
TV
2020. gada 16. oktobris, 10:11

Samanta Tīna skarbi izsakās par Jutas Valdmanes mīlestību pret ielas kaķiem

Jauns.lv

Jau rītvakar pie kanāla "360TV" un "YouTube" kanāla “Brīvdienas TV” skatītājiem nonāks piedzīvojumu šova “Četri uz koferiem” jaunākā sērija, kur turpināsies četru slavenību – Laura Reinika, Jutas Valdmanes, Samantas Tīnas un Armanda Jaunzema - piedzīvojumi Gruzijā.

Kā jau allaž, spilgtu notikumu netrūks – gan negaidīts pārsteigums par pazaudētām dzīvokļa atslēgām, gan pirts apmeklējums, kas vainagosies ar visai pikantām ainiņām.

Tie, kuri bijuši Gruzijā, piekritīs - šī valsts izceļas ar klaiņojušu kaķu un suņu kolonijām, kas lielā vairumā arī šoreiz būs sastopami Tbilisi ielās. Šis fakts nepaliks nepamanīts fitnesa skaistulei Jutai Valdmanei, kura, neņemot vērā to, ka kaķi dzīvo uz ielas un ir bez konkrēta saimnieka, kas par tiem rūpētos, nespēs valdīt savu mīlestību pret četrkājainiem murrātājiem. Viņa steigs paglaudīt un ņemt rokās ik katru ceļā sastapto kaķi, izpelnoties dziedātājas Samantas Tīnas kritiku.

“Nu kā jau visas dāmas -  kaķu vecene! Bet es visu laiku skatos, ka viņa tos kaķus no ielas ņem rokās, liek pie sejas. Man nav nekas pret kaķiem, bet tas tā nehigiēniski. Lai tie kaķīši dzīvo, bet nevajag viņus ņemt rokās – kas zina, varbūt viņiem ir blusas, tārpi. Tu nezini – viņš dzīvo uz ielas un ēd no musoriem,” savu viedokli “Četri uz koferiem” jaunākajā sērijā paudīs Samanta Tīna.