Slavenības
2020. gada 16. oktobris, 14:00

“Pelnrušķīti” Liliju Džeimsu pieķer bučojamies ar 50 gadu vecu aktieri

Jauns.lv

31 gadu vecā aktrise Lilija Džeimsa un viņas kolēģis Dominiks Vests (50) kopā filmējas britu mini seriālā, taču paparaci viņus pieķēruši romantiskā pastaigā Romā.

Lilija Džeimsa

gallery icon

Lilija Džeimsa, kas pazīstama pēc titullomas filmā “Pelnrušķīte” un Natašas Rostovas atveidotās varones jaunākajā “Karš un miers” ekranizējumā, šķiet, uzsākusi jaunu romāniņu.

Pēc tam, kad viņu pamanīja kompānijā dodamies prom no aktiera Krisa Evansa ballītes, daudzi gaidīja, ka viņi varētu izies kopā sabiedrībā kā pāris.

foto: ©A&E / Everett Collection/ Vida Press
Lilija Džeimsa seriālā "Karš un miers" (2016).

Taču aizvadītajās brīvdienās paparaci nofotografējuši Liliju skūpstāmies ar 50 gadu veco aktieri Dominiku Vestu. Pāris kopā pastaigājās pa Romu, un, kā informē portāls "DailyMail", Itālijas galvaspilsētā abi pavadījuši divas naktis.

Dominiks un Lilija šobrīd kopā filmējas telekanāla “BBC One” mini seriālā, kas uzņemts pēc Nensijas Mitfordas romāna “The Pursuit of Love” motīviem. Iespējams, ka tieši kopīgais darbs abus aktierus tik ļoti satuvinājis. Abi kopā aplūkojuši pilsētas ievērojamākās vietas, vizinoties ar elektroskūteri. Viņi redzēti kafejnīcā, sadevušies rokās. Pārītis manīts arī apskaujamies un skūpstāmies pilsētas ielās.

foto: SplashNews.com/ Vida Press
Dominiks Vests ar sievu Ketrīnu Ficdžeraldu.

Vests turklāt nav juridiski brīvs vīrietis. Viņa likumīgā sieva aizvien ir īriete Ketrīna Ficdžeralda, kas nodarbojas ar ainavu dizainu. Pārim ir četri kopīgi bērni, daži no kuriem dzimuši vēl pirms viņu oficiāli noslēgtās laulības 2010. gadā.

foto: SplashNews.com/ Vida Press
Dominika Vesta sieva Ketrīna Ficdžeralda.