foto: Ekrānuzņēmums
Šovs vai patiesa apņemšanās? “Ērkšķu” dalībnieki kolektīvi cenšas atmest smēķēšanu
TV
2020. gada 16. oktobris, 04:49

Šovs vai patiesa apņemšanās? “Ērkšķu” dalībnieki kolektīvi cenšas atmest smēķēšanu

Jauns.lv

Ik ceturtdienas vakaru “STV Pirmā!” skatītāji ar aizrautību seko līdzi skandalozā šokējoši atklātā sociālā raidījuma “Caur ērkšķiem uz...” notikumiem, kur 10 dāmas un šogad arī kāds elegants kungs apņēmības pilni dodas ceļā pretim pārmaiņām.

Šajā sezonā līdzās savstarpējām nesaskaņām, konfliktiem, draudzībai un vēlmei pēc pārmaiņām dalībnieki demonstrēs vēl neredzētu vienotību, metoties cīņā ne tikai katrs ar savām atkarībām un pagātnes pārdzīvojumiem, bet arī kaitīgo ieradumu, kas vieno teju visus dalībniekus, – smēķēšanu.

Sociālā projekta "Caur ērkšķiem uz..." ceturtās sezonas dalībnieces

Sociālā projekta "Caur ērkšķiem uz..." ceturtās sezonas dalībnieces.

gallery icon

Veselīgās kampaņas iniciatore ir atraktīvā "TikTok" zvaigzne Laura, kura uz projektu nākusi, lai pārvarētu ar ģimeni saistītas psiholoģiskas traumas un atbrīvotos no atkarībām. Viņa kaitīgajam ieradumam punktu pielika jau pirmajās projektā pavadītajās dienās, un nu viņas piemēram gatavi sekot arī pārējie.

Tiesa, dalībnieču vidū netrūks arī skeptiķes, kuras atklāti sacīs, ka šī apņemšanās, visticamāk, ir tikai šova dēļ un diez vai tai būs lemts izturēt laika pārbaudījumu.