Trakā pasaule
2020. gada 11. oktobris, 17:08

Repera Eminema kvēla fane no Skotijas uzstāda savdabīgu pasaules rekordu

Jauns.lv

Manikīre Nikija Patersone no Skotijas uzstādījusi savdabīgu Ginesa pasaules rekordu, savu ķermeni notetovējot ar amerikāņu reperim Eminemam veltītiem tetovējumiem, ziņo CNN.

35 gadus vecā sieviete atklāj, ka repera daiļradē iemīlējusies 14 gadu vecumā pēc tam, kad izdzirdējusi Eminema 2000.gadā izdoto dziesmu "Stan". "Es burtiski iemīlējos viņā un dziesmā. Es nekad iepriekš neko tādu nebiju dzirdējusi. Es parādīju to arī savam tēvam. Protams, tajā bija daudz lamuvārdu," Nikija stāsta CNN. 

Pirmo reizi Eminemu klātienē Nikija klausījusies 2000.gadā, bet kopumā līdz šim viņa bijusi 7 repera koncertos. Ziemassvētkos pusaudžu gados viņa regulāri dāvanās saņēmusi aktuālākos Eminema T-kreklus, plakātus un koncertierakstus.

Kad Nikijai apritējuši 19 gadi, viņa izlēmusi savu atbalstu Eminemam atrādīt arī uz ķermeņa. Viss sācies ar nelielu E burtiņu. "Tas bija ļoti niecīgs, apmēram monētas izmērā," stāsta sieviete. "Es izvēlējos tādu dizainu, jo tas nebija tik acīmredzami saistīts ar Eminemu, bet, ņemot vērā, kā izskatos šobrīd, tas šķiet diezgan smieklīgi."

Šī gada 31.martā Nikija uzstādījusi Ginesa pasaules rekordu par "visvairāk uz ķermeņa uztetovētajiem viena mākslinieka tetovējumiem". No 54 zīmējumiem uz ķermeņa 28 ir veltīti Eminemam. Tostarp 16 ir repera portreti.

Pie pirmā Eminema portreta sieviete tikusi 2017.gadā. "Šis tetovējums vienas nakts laikā mainīja manu dzīvi," viņa stāsta. Nikija atklāj, ka savulaik cīnījusies ar lieko svaru, un tieši pēc tetovējuma iegūšanas viņa sākusi mīlēt savu ķermeni.

Sieviete atklāj, ka devusi savam sunim vārdu Maršals (Eminema īstais vārds ir Maršals), jo viņas vīrs nav atļāvis tādā vārdā dēvēt abu dēlu.