Mēneša smalkākas kāzas. FOTO
Aizvadītajā nedēļas nogalē pludmalē netālu no Nicas (Francijā) viens otram jāvārdu teica mūziķis Bobs Geldofs un aktrise Dženija Marīna. Kāzas notika 18 mēnešus pēc Geldofa meitas Pīčesas pāragrās nāves.
Slavenības
2015. gada 23. septembris, 16:18

Mēneša smalkākas kāzas. FOTO

Jauns.lv

Leģendārais mūziķis Bobs Geldofs 63 gadu vecumā salaulājies ar savu ilggadējo partneri, franču aktrisi Dženiju Marīnu (49). Francijas dienvidos uz kāzu svinībām ieradās virkne slavenību.

Sera Boba Geldofa kāzas ar savu klātbūtni pagodināja Holivudas aktrise Demija Mūra, Jorkas hercogiene Sāra Fērgusone ar draugu Manuelu Fernandesu, miljardieris Ričards Bensons ar sievu Džoanu, scenārists Ričards Kērtiss, aktieris Ričards E. Grants un supermodele Džerija Hola...

Vēl pirms Francijas Rivjērā svinētajām kāzām izskanēja runas, ka „Live Aid” aktīvists Bobs Geldofs un aktrise Dženija Marīna jau esot salaulājušies smalkajā „Rayol-Canadel-sur-Mer” kūrortā. Šīs baumas izrādījušās tikai daļēji patiesas. Kūrortā pāris nokārtojis laulības oficiālo pusi – sarakstījies. Lielās svinības rīkotas netālu no Nicas aizvadītajā nedēļas nogalē.

„Francijā formālām kāzām ir divas daļas, un šajā nedēļas nogalē bija galvenais notikums,” paskaidrojis kāds paziņa. Kāzas notika 18 mēnešus pēc Geldofa meitas Pīčesas pāragrās nāves. Svinībās tēvam līdzās bija abas viņa meitas Fifija (32) un Piksija (25), kā arī adoptētā meita Taigera Lilija Hačensa (Geldofa bijušās sievas Polas Jeitsas un „INXS” mūziķa Maikla Hačensa atvase).

Lai gan svinības bija vērienīgas un tās apmeklēja virkne slavenību, kāds paziņa lielo notikumu komentējis sekojoši: „Tās bija samērā intīmas svinības. Bobam īsti nepatīk visas tās slavenību būšanas. Viņš vēlas būt kopā tikai ar tuvākajiem draugiem un ģimeni.”

„Visi zina, ka aizvadītie daži gadi viņam bijuši smagi, bet šī nedēļas nogale bija lieliska iespēja svinēt viņa attiecības ar Dženiju. Viss bija ļoti īpaši.”


Kasjauns.lv / Foto: Vida Press