Slavenības
2020. gada 6. oktobris, 05:48

Atklājusies patiesība par Breda Pita un Nikolas Poturalski romānu

Jauns.lv

Augusta beigās Holivudas aktieris Breds Pits aizveda Nikolu Poturalski uz sev piederošo pili Francijas dienvidos. Pēc šī fakta nākšanas gaismā visi uzreiz pieņēma, ka 56 gadus vecā kinozvaigzne cenšas slēpt jaunās romantiskās attiecības ar 27 gadus veco vācu modeli.

Modele Nikola Poturalski

gallery icon
72

Saskaņā ar ārvalstu mediju informāciju, Breds Pits un Nikola Poturalski iepazinušies aizvadītajā gadā Berlīnē. Ilgāku laiku abi savas romantiskās attiecības slēpuši no plašākas sabiedrības, taču 2019. gada novembrī pirmo reizi kopā apmeklējuši repera Kanjes Vesta koncertu Losandželosā. Pēc šā gada augustā Francijas dienvidos kopā pavadītajām brīvdienām pāris kopā vairs nav redzēts.

Izdevums “New Idea” raksta, ka aizvien vairāk cilvēku nonāk pie atklāsmes, ka Breda un Nikolas romāns bijis rūpīgi plānots reklāmas triks. Kā zināms, Nikola sapņo uzsākt aktrises karjeru, bet Pits viņai var tajā palīdzēt.

Irina Šaika un Nikola Poturalski "Boss" modes skatē Milānā

gallery icon
11

“Pazīšanās ar Bredu jau kļuvusi par milzīgu grūdienu viņas karjerā,” raksta izdevums. Piemēram, aizvadītajā nedēļa Nikola negaidīti piedalījusies augstās modes skatē Milānā.

Neraugoties uz to, zinātāji teic, ka Breda Pita vecāki – Džeina un Bils – nav bijuši priecīgi, uzzinot, ka viņu dēls satiekas ar precētu sievieti. Nikola aizvien ir juridiski aizņemta sieviete. Viņas laulība ar 68 gadus veco restorāna īpašnieku Rolandu Meri joprojām nav šķirta. Turklāt pārim ir kopīgs septiņus gadus vecs dēls Emīls.

Andželina Džolija un Breds Pits

Andželina Džolija un Breds Pits

gallery icon
35

Nikola Poturalski šajās dienās uzturas Berlīnē, savukārt Breds Pits – Losandželosā. Oktobrī aktierim paredzēts visbeidzot sakārtot aizbildniecības jautājumus ar šķirto sievu Andželinu Džoliju par viņu kopīgajiem sešiem bērniem.

Andželina Džolija ar meitām dodas uz veikalu “Target”

gallery icon
29