foto: publicitātes un no izdevniecības "Rīgas Viļņi" arhīva
Sprigani joprojām - sirmums Paulam Timrotam un Jānim Šipkēvicam nav šķērslis būt atraktīviem
Jānis - tagad un toreiz.
Slavenības
2020. gada 7. oktobris, 04:44

Sprigani joprojām - sirmums Paulam Timrotam un Jānim Šipkēvicam nav šķērslis būt atraktīviem

Žurnāls "Kas Jauns"

To, ka sirmums nav šķērslis būt atraktīviem TV ekrānos, lieliski pierāda jau 50 gadu slieksnim pārkāpušie kungi Pauls Timrots un Jānis Šipkēvics.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Raidījums "Zebra" ar Paulu Timrotu ēterā ir jau kopš 1994. gada oktobra, un pa šiem 25 gadiem tā vadītājs nav mainījies – tikpat ašs un žiperīgs Pauls ir joprojām. Mainījusies vien Paula frizūra, pareizāk sakot – matu (ne)sakārtojums. Ja toreiz Timrots kadrā izgāja ar tumšu matu ērkuli, tad tagad viņš skatītājus viedākus padara, kadrā dodoties ar pavisam sirmiem matiem. Un par to, ka šāds matu ērkulis 53 gadus vecam vīram izskatās gana stilīgi, var pārliecināties arī Latvijas raidījumā "Te!", kas šoruden atgriezies TV ēterā.

foto: Publicitātes

Pavisam pretstats Paulam Timrotam ir cits sirmgalvis – 61 gadu vecais "Radio SWH" valdes priekšsēdētājs Jānis Šipkēvics, kas pēc divu gadu pārtraukuma atkal redzams kāda TV šova žūrijā, šoreiz "Balss maskā".

foto: Publicitātes
Jānis Šipkēvics šogad šova "Balss maskā" žūrijā.

Arī Jānis pa šiem gadiem ir nosirmojis, taču viņa stils šajā rudenī ir skatītājiem pavisam neierasts – Šipkēvics seniors ir atlaidis sirmu, gludi skūtu bārdiņu.

foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Jānis Šipkēvics 2007. gadā.