foto: Publicitātes
Anna Lieckalniņa atgriežas TV kā eksperte iepazīšanās šovā
Šova dalībnieku saderību vērtēs geštalta psihoterapeite Anna Lieckalniņa.
TV
2020. gada 29. septembris, 11:44

Anna Lieckalniņa atgriežas TV kā eksperte iepazīšanās šovā

Jauns.lv

Kopš pirmdienas, 28. septembra, kanāls TV3 piedāvā jaunumu saviem skatītājiem – iepazīšanās šovu “Nākamā pietura - Mīlestība”.

Kā teikts raidījuma anotācijā, "tas būs piedzīvojums brīvajām meitenēm un puišiem, dāmām un kungiem. Ar eksperta – psihoterapeites Annas Lieckalniņas - palīdzību piemeklēti pāri dosies aklajā randiņā auto ceļojumā pa Latviju. Kuri pāri pēc brauciena vēlēsies turpināt attiecības un kuri šķirsies?"

Šovā kopumā būs 30 iepazīšanās stāstu. Katrs raidījums iepazīstinās ar trijiem, ekspertu savienotiem, pāriem. Mīlestību meklēs ne tikai jaunie, bet arī dzīves pieredzējušie – šovā piedalās dalībnieki vecumā no 18 līdz pat 71 gadam. Brauciena laikā dalībnieki iepazīs viens otru, taču vēl labāk iepazīties palīdzēs dažādi uzdevumi. Automašīnā pāri spēlēs spēles, kāda puiša uzvedums, lai iekarotu dāmas sirdi, būs pārnest savu pārinieci pāri tiltam, citam pārim – atkailināties jau pirmajā randiņā, dodoties peldē. Galapunktā pāri nonāks skaistās vietās Latvijā, kur nāksies lemt, vai turpināt iepazīšanos vakariņu laikā, ballītē vai citur vai tomēr iepazīšanās stāstam nebūs lemts turpināties. Citu saderība būs uzmirdzējusi un pāri nakšņos viesnīcā. Dažus pārus satiksim arī nākamajās epizodēs.

Šova dalībnieku saderību vērtēs geštalta psihoterapeite Anna Lieckalniņa. Anna stāsta, ka savienojot pārus tika ņemtas vērā katra dalībnieka vēlmes, intereses, attieksme pret dzīvi: “Atlasēs guvu īpaši pozitīvu sajūtu, šovs ir gaišs un izklaidējošs, un tas stāsta par patiesām vērtībām. Daži dalībnieki vien ienākot telpā radīja skaidrību, kura ir viņu piemērotākā otrā pusīte. Viss šovs un pasākums radīja prieku un tās bija kā īstas satikšanās un mīlestības svinības. Priecājos, ka varēju būt daļa no tā!”

“Šis būs patiešām interesants attiecību stāsts, jo šova koncepts ir neparasts un Latvijā vēl neredzēts – iepazīšanās notiek brauciena laikā! Šī iemesla dēļ, automašīna tika īpaši aprīkota ar skaņas un filmēšanas aparatūru, gluži kā Holivudas filmās. Raidījumā pieredzēsim pirmā randiņa skūpstu un pat mīlas dzeju. Viena pāra randiņš notika limuzīnā, jo attiecību meklētājiem nav autovadītāja apliecības. Tad nu šis pāris randiņu izbaudīja vēl citā, netipiskā atmosfērā,” stāsta šova producents Kristaps Valdnieks.