Slavenības
2020. gada 23. septembris, 11:35

Princese Eiženija klusē, taču piesedz augošo vēderiņu ar somu

Jauns.lv

Britu princese Eiženija ar uzņēmēju Džeku Brūksbenku apprecējās pirms nepilniem diviem gadiem. Parasti pēc greznajām svinībām karaliskie pāri ilgi neliek gaidīt līdz mantiniekam, taču karalienes mazmeita un viņas izredzētais nolēmuši nesteigties.

Princeses Eiženijas kāzas

Šodien Lielbritānijā karaliskas kāzas. Precas princese Eiženija ar Džeks Brūksbenks.

gallery icon

Karaļnama fani nenogurdami cenšas atrast dažādas norādes, kas liecinātu, ka princese ir māmiņas cerībās. Karantīnas laikā interneta lietotājiem visbeidzot izdevies “pieķert” Eiženiju.

Pandēmijas laikā 30 gadu vecā princese sociālajos tīklos publiskojusi tikai bildes no arhīviem – vai arī fotografējusi izteiktus sevis pašportretus, kur nav redzama zemāk par krūšu līniju. Fani ir pārliecināti: mūsdienās tas nozīmē tikai vienu: viņa ir stāvoklī!

Pēc tam, kad tika atcelti striktie karantīnas ierobežojumi, princese nav steigusies parādīties plašākā sabiedrībā. Tikai aizvadītajās brīvdienās paparaci izdevies nofotografēt Eiženiju dodamies pa veikaliem kopā ar draudzeni.

foto: BACKGRID/Vida Press/ Vida Press
Princese Eiženija ar vīru Džeku Brūksbenku.

Izejot Londonas ielās, princese bija izvēlējusies brīva piegriezuma kleitu tumšā krāsā ar akcentētu jostasvietu. Dažos foto rakursos redzams tas, ko princese acīmredzami bija vēlējusies paslēpt. Viņas vēdera apjoms ievērojami palielinājies.

Princeses Eiženijas elegantā kāzu kleita

gallery icon

Brīva piegriezuma kleita, ērti sporta apavi, ar somiņu “piesegts” vēders: šaubu paliek aizvien mazāk – drīz karalienei Elizabetei II varētu pieteikties vēl viens mazmazbērniņš.

Princese Eiženija un Džeks Brūksbenks

Princese Eiženija un Džeks Brūksbenks.

gallery icon

Elizabete II un princese Eiženija apmeklē „Royal Maundy” dievkalpojumu

gallery icon