foto: Rojs Maizītis
VIDEO: aktieris Gints Andžāns pastāsta, kā iepazinies ar savu sievu
Gints Andžāns.
Slavenības
2020. gada 21. septembris, 15:55

VIDEO: aktieris Gints Andžāns pastāsta, kā iepazinies ar savu sievu

Jauns.lv

Aktieris Gints Andžāns TV raidījumā “Kad viņas satiekas” pastāstījis par iepazīšanos ar savu sievu Montu un atzīst: "Man ir paveicies, viņa ir “pilns komplekts”."

Jau rītvakar pie “STV Pirmā!’ skatītājiem nonāks sarunu šova “Kad viņas satiekas” jaunākā sērija, kur dzirkstošajam dāmu trio - Dagmārai Legantei-Celmiņai, Sandai Dejus un Kristīnei Virsnītei - studijā pievienosies žilbinošā aktrise Madara Botmane, kura pastāstīs par to, kas jauns viņas dzīvē un mudinās ielūkoties teātra dzīves aizkulises – tur, kur citiem ieeja liegta. Tāpat humora pilnajā draudzeņu vakarā starp dāmā ļoti labi jutīsies arī aktieris Gints Andžāns, kurš ne tikai ļausies jestrām provokācijām, bet arī atklās, kā iepazinies ar savu sievu Montu.

Interesanti, ka abi saskatījušies kādā bārā, taču Gintam bijis diezgan ilgi mīļotā “jāaplido” – pat pusotra gada garumā, līdz Monta beidzot bija gatava teikt jāvārdu. “Viņa ir ļoti skaista, gudra, ar brīnišķīgu humora izjūtu apveltīta sieviete. Pilns komplekts,” savu mīļoto raksturo aktieris Gints Andžāns. “Ja tu gribi atrast sievu vai draudzeni, ir grūti atrast “pilnu komplektu". Mani ir paveicies!”

foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Gints un Monta pirms dažiem gadiem festivālā "Positivus".

Tāpat aktieris neslēpj – viņam ir bijis svarīgi apprecēties. “Kaut kas tajā vārdā “sieva” ir iekodēts. Ir ļoti daudz kas skaists tajā visā,” saka Gints.

Aktieris Gints Andžāns

Aktieris Gints Andžāns.

gallery icon
17

Kā aktierim veiksies ar šova vadītāju mestajiem izaicinājumiem un kā viņš tiks galā ar ne vienu vien pikantu jautājumu, uzzināsiet otrdienas vakarā, “STV Pirmā!” šovā “Kad viņas satiekas".