foto: ekrānuzņēmums no video
Uzmini nu! Kura no viņām ir 41 gadu vecā māte, bet kura - meita?
2020. gada 18. septembris, 19:17

Uzmini nu! Kura no viņām ir 41 gadu vecā māte, bet kura - meita?

Jauns.lv

Tiešām apskaužami, ja savos 40 gados var izskatīties kā 16... Amerikā kāda sieviete pārsteigusi sociālo tīklu lietotājus ar savu jauneklīgo izskatu. Viņa ar savu meitu izskatās gluži kā dvīnes, vēsta "Daily Mail".

41 gadu vecā Steisija Smita šokēja savus "TikTok" sekotājus, kad publicēja video, kuro redzama kopā ar savu 16 gadus veco meitu Medisonu. Daudzi steidza norādīt, ka abas izskatās kā dvīnes.

Intervijā "This Morning" abas atklāja, ka par spīti daudzu izteikumiem, abas nejūt līdzību. Viens no video noskatīts vairāk nekā miljons reižu. Tajā abas redzamas vienādos tērpos dejojam kameras priekšā.

foto: ekrānuzņēmums no video

"Mēs uzņēmām video, jo visi teica, cik līdzīgas esam. Mēs tā nedomājam, bet acīmredzot tā ir," sacīja Medisona. Komentētāji nebeidza jūsmot par mātes un meitas acīmredzamo līdzību. Blondi mati, zilas acis, vienādie smaidi, apģērbs un ķermeņa uzbūve, tiešām grūti pateikt, kura ir kura.

Tagad abas ik pa laikam priecē savus sekotājus ar jauniem video vienādos tērpos. "Īsta kopija," sacīja viens no "TikTok" lietotājiem. Kamēr cits norādīja: "Es noskatījos desmit reizes cenšoties saprast, kura ir māte. Nācās lasīt komentārus, lai saprastu." 

foto: ekrānuzņēmums no video

Kāds komentāros pajokojis, ka Steisijai bērns piedzimis divu gadu vecumā. "Man viņa piedzima 25 gadu vecumā. Man ir 41 gads, bet viņai – 16," skaidrību ieviesa Steisija. 

Tēmas