Trakā pasaule
2020. gada 15. septembris, 22:26

Grupas "Duets Sandra" koncerts bēdīgi beidzies Ruslanam, kurš smagi piekauts; sieva lūdz atsaukties aculieciniekus

Jauns.lv

Sestdien, 12. septembrī, grupas "Duets Sandra" koncerta laikā Valmierā līdz bezsamaņai piekauts kāds vīrietis, kurš pēc tam aplaupīts, ziņo TV3 raidījums "Degpunktā".

"Nenoliegšu, ka cilvēks bija alkohola reibumā - bija iedzēris pāris alus. Atnākot uz šo vietu, pie ieejas alus dārzā viņam uzbruka no aizmugures. Cilvēki stāsta, ka viņam iesita ar alus kausu pa galvu, " stāsta smagi piekautā Ruslana sieva Undīne. 

Uzbrucēji uzbruka Ruslanam un atstāja guļam bezsamaņā netālu no deju plača. Viņam nozaga maku, kurā atradās aptuveni 300 eiro skaidrā naudā, kā arī mobilo telefonu. 

"Jaka bija novilkta, maika bija novilkta. Bikses - līdz pusei. Viņu dabūja pie samaņas vien tad, kad ātrās palīdzības mediķi bija uzcēluši uz nestuvēm. Viņam ir divi galvas asinsvadu izplūdumi, kas ir radījuši lielas hematomas. Tagad jāgaida, vai viņas uzsūksies. Ja neuzsūksies, tad būs jāveic operācija, lai nepaliktu paliekošas sekas. Var parādīties epilepsija, runas traucējumi. "

Pēdējais, ko Ruslans atceras, ir saruna ar kādu sievieti, kurai viņš devis naudu un palūdzis, lai atnes alkoholisko dzērienu. "Mēs domājam, ka, dodot svešajai meitenei naudu,  viņa redzēja, ka viņam makā ir daudz skaidras naudas. Viņš bija alkohola reibumā, viegls upuris. "

Ir uzsākts kriminālprocess. Sieviete lūdz aculieciniekus ar viņu sazināties. 

Vairāk skatieties augstāk pievienotajā video sižetā.