Slavenības
2020. gada 14. septembris, 14:00

Ieva Florence-Vīksne: "Savās kāzās nevarēju vien beigt raudāt"

Jauns.lv

Rīt pie Dagmāras Legantes-Celmiņas, Sandas Dejus un Kristīnes Virsnītes telekanāla “STV Pirmā!” sarunu šovā “Kad viņas satiekas” viesosies šarmantā aktrise Ieva Florence-Vīksne, kura skatītājus aizvedīs uz savu “spēka vietu” un atklās pikantas detaļas gan par savu kāzu piedzīvojumu, gan attiecībām ar vīru.

foto: Publicitātes

Aktrise neslēps, ka ir ļoti emocionāla un, lai arī mudinājusi sevi “saņemties”, ejot pie altāra, nav spējusi slēpt aizkustinājuma asaras.

Ainiņas no aktrises Ievas Florences un viņas drauga Oskara Vīksnes ceļojumiem

Ainiņas no Dailes teātra aktrises Ievas Florences un viņas drauga Oskara Vīksnes ceļojumiem.

gallery icon
13

Ievu un viņas vīru Oskaru laulājis kāds ģimenei tuvs cilvēks, kurš jau ar pirmajiem vārdiem burtiski aizskāris Ievas dvēseles stīgas un asaras pašas birušas. “Tas skaistums, tas piepildījums un emocijas. Pat tad, kad gāju gulēt pēc balles un mičošanas, es arī raudāju, jo bija par daudz emocijas," kāzu dienu atminas aktrise.

foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Ieva ar vīru Oskaru.

Dāmu kompāniju šoreiz raidījumā papildinās arī TV personība Aivis Ceriņš, kurš atklās ne tikai to, kā sadzīvo ar tēva lomu, bet arī ļausies visai pikantām provokācijām.

Ir skaidrs, ka bez strīdiem attiecības nav iedomājamas – lielāki vai mazāki, reizi pa reizei tie uzšķiļ attiecībās dzirkstelīti un piedod asumu ikdienai. Par to pārliecināta arī TV personība Aivis Ceriņš, kurš jau otrdienas vakarā viesosies “STV Pirmā!” sarunu šovā “Kad viņas satiekas".

“Tas kašķis patiesībā iedod tādu foršo draivu. Pēc kašķa vai kašķa laikā tu saproti, ka tas patiesībā ir kā pagrieziena punkts, kas atklāj, ko mums vajadzētu darīt citādāk,” pārliecināts ir Aivis. Tāpat viņš pastāstīs, ka reizi pat kāda skaļāka strīda laikā Barselonā abi ar Leldi tikuši apzagti.

Leldes un Aivja Ceriņu medusmēnesis Filipīnās

Leldes un Aivja Ceriņu medusmēnesis Filipīnās

gallery icon
26