Slavenības
2020. gada 14. septembris, 06:01

Lolita Novikova beidzot atkal aizbrauc pie sava noslēpumainā mīļotā uz Šveici

Marta Martinsone

Žurnāls "Kas Jauns"

Savulaik populārās grupas "Rebel" soliste Lolita Novikova pēc koronavīrusa pandēmijas ierobežojumu atcelšanas devusies uz Šveici, lai baudītu laiku kopā ar savu mīļoto vīrieti. Ar draugu, kura vārdu Lola nevēlas atklāt, viņu romantiskas attiecības vieno jau deviņus gadus.

Jūlija beigās pēc ilgāka laika posma, kas bija jāievēro, dzīvojot pandēmijas apstākļos, Lola atkal devās uz Šveici, kur atgriežoties vienmēr jūtas iedvesmota un laimīga. Kā raksta žurnāls "Kas Jauns", tur viņa arī nosvinēja savu 56. dzimšanas dienu – dodoties pārgājienā gar varenajiem un skaistajiem Alpu kalniem, vērojot dabas skatus un apbrīnojot Šveices dabas burvību. Tāpat dziedātāja pabija Čilonas pilī un Čārlija Čaplina muzejā.

foto: no privātā arhīva

Lola neslēpj, ka šis ceļojums uz Šveici bijis īpašāks par daudziem iepriekšējiem, jo pandēmijas dēļ nav zināms, kad tur atkal varēs atgriezties: “Tā nu šādas atpūtas bauda ir vairākas reizes lielāka... Kā pēc badošanās gards apelsīns!”

foto: no privātā arhīva

Dziedātāja uz Šveici vairākus gadus dodas pie mīļotā vīrieša, ar kuru viņu vieno romantiskas attiecības. “Esam kopā vairākus gadus. Deviņus jau… Par pārcelšanos uz dzīvi tur pagaidām vēl neesmu izšķīrusies, bet varbūt koronavīrusa situācija mainīs manas un viņa domas,” saka Novikova. Viņa aizvien mīļotā vīrieša identitāti grib paturēt slepenībā: “Viņš nevēlas, lai par viņu kaut ko atklāju. Pagaidām vēlas palikt inkognito. Tāpēc nekur nepublicēju fotogrāfijas, kurās esam kopā.”

foto: no privātā arhīva