Slavenības
2020. gada 12. septembris, 06:47

Aculiecinieks pastāsta par Meganas un Harija strīdu restorānā

Jauns.lv

Arī paradīzē, šķiet, radušās problēmas. Žurnāls „New Idea” savā jaunākajā numurā uz vāka publicējis skaļu virsrakstu „Tās ir beigas” un publicējis sensacionālu rakstu. Taču der atzīmēt, ka strīdi laiku pa laikam notiek visās ģimenēs un tas uzreiz nav ne pasaules gals, ne laulības beigas.

„New Idea” žurnālisti apgalvo, ka Meganas un Harija laulība karājoties mata galā un tam kā argumentu min kāda aculiecinieka stāstīto, kurš pavisam nesen pieredzējis laulāto draugu nopietnu strīdu. Pēc anonīmā tenku pienesēja teiktā Saseksas hercogi skaļās balsīs skandalējuši restorānā netālu no savām jaunajām mājām Santabarbarā.

Princis Harijs un Megana Mārkla par 14.6 miljoniem dolāru nopērk savu pirmo māju ASV

gallery icon
35

„Viņi strīdējās. Bet pēc tam viņa baudīja glāzi baltvīna, un izskatījās, ka nebija pārāk satraukta, bet Harijam vispār nebija sejas.”

Megana, Harijs un princis Čārlzs

gallery icon
12

Par ko Harijs un Megana strīdējuši paceltās balsīs, nav zināms, taču viens no minējumiem izteikts, ka strīda iemesls esot attiecību skaidrošana par savu šā brīža dzīvesvietu.

Megana Mārkla savas mājas pagalmā sniedz interviju sieviešu tiesību aizstāvei Glorijai Steinemai

gallery icon
11

Zinātāji vienā balsī apgalvo, ka Harijs pēc pārcelšanās no Londonas uz Losandželosu nejūtas labi, un pēdējā laikā sapņojot pārcelties atpakaļ uz dzimteni.

Princis Harijs un Megana Mārkla stāda puķītes kopā ar bērndārzniekiem Losandželosā

gallery icon
4

Savukārt Meganu viss apmierinot. Losandželosa ir viņas dzimtā pilsēta, tāpēc viņa tur jūtas kā zivs ūdenī. Turklāt ar gadu veco dēliņu Ārčiju viņai visiem spēkiem palīdzot tikt galā mamma, kura faktiski ir pārcēlusies uz dzīvi pie Saseksiem.

Meganas Mārklas mamma Dorija Reglenda

Meganas Mārklas mamma Dorija Reglenda.

gallery icon
27

Gaidīsim jaunas interesantas ziņas par šā brīža skandalozāko pāri britu karaļnamā. Daudzi ir pārliecināti, ka Megana ilgi neizturēs Harija iebildumus pret visu un ilgas pēc Anglijas un viņa drīz „palaidīs” princi mājās.

Princis Harijs ierodas Edinburgas dzelzceļa stacijā

gallery icon
5