Tā britu karaliskā ģimene dodas medībās

gallery icon
Slavenības
2020. gada 5. septembris, 06:06

Princis Viljams nonāk skandāla centrā, jo septiņus gadus vecajam dēlam jau māca medīt

Jauns.lv

Britu karaliskā ģimene pieturas tradīcijām, kas tiek ievērotas jau daudzu gadsimtu garumā. Vasaras beigās un rudenī tā mēro ceļu uz Skotiju, kur ik gadus dodas fazānu medībās. Šogad līdzi ņemts arī septiņus gadus vecais princis Džordžs.

foto: Shutterstock/ Vida Press
Princis Viljams un hercogiene Ketrīna ar nomedītajiem fazāniem.

Pirmo reizi karaliskās ģimenes iecienītākajā izklaidē princis Džordžs savu ģimeni pavadījis jau pirms diviem gadiem, kad bija vien piecus gadus vecs. Šoreiz medībās Kembridžas hercogiem kompāniju Balmorālā sastādījusi princese Anna ar vīru Timotiju Lorensu un princis Edvards ar 12 gadus veco dēlu vikontu Severnu, - informē portāls “Town & Country”.

Kembridžas hercogi Viljams un Ketrīna ar bērniem pievienojas aplausiem, godinot mediķus pandēmijas laikā 2020. gada aprīlī

gallery icon

Pēc šīs informācijas parādīšanās atklātībā princi Viljamu skarbi nokritizējuši dzīvniektiesību aizstāvji. Viņi uzskata, ka princis Džordžs vēl ir pārāk mazs, lai skatītos, kā tiek nogalināti dzīvnieki. Pēc aktīvistu domām, tas var traumēt bērna psihi un laupīt viņam līdzjūtības jūtas nākotnē.

Hercogiene Ketrīna un princis Viljams ar bērniem ceļā uz baznīcu 2019. gada 25. decembrī

gallery icon

Augusta sākumā Kembridžas hercogi pavadīja īsas brīvdienas uz vienas no Lielbritānijai piederošajām salām. Ketrīna, Viljams un viņu trīs bērni devās uz Sillija salām, kas ieņem īpašu vietu karaliskajā ģimenē.

foto: Daily Mail /Shutterstock/ Vida Press
Princis Viljams ar brāli princi Hariju un vecākiem brīvdienās Silijas salās 1989. gadā.

Princis Džordžs un karaliene Elizabete II

gallery icon

Princese Šarlote un princis Džordžs dodas uz skolu. Princesei pirmā skolas diena

gallery icon