Ļaudis ieradušies uz “Pilsētsuņu festu”

gallery icon
42
Trakā pasaule
2020. gada 4. septembris, 09:18

FOTO: Spīķeru radošajā kvartālā pirmo reizi norisinājies “Pilsētsuņu fests”

Jauns.lv

Vakar, 3. septembrī, Rīgā, Spīķeru radošajā kvartālā, pirmo reizi norisinājās “Pilsētsuņu fests”, kurā pulcējās aptuveni 50 suņu un viņu saimnieku.

Pasākuma mērķis bija veicināt Rīgā dzīvojošo suņu saimnieku izpratni par komunikāciju ar savu suni, tā labturības vajadzībām un pieklājības prasībām, atrodoties publiskajā telpā.

Liene Šternberga, biedrības “Suns ar misiju” vadītāja: “Esam gandarīti, ka pasākuma ideja ieinteresēja un uzrunāja tik daudzus suņu mīļus. Priecājamies, ka Rīgā ir vietas, kurās var satikties un iepazīties cilvēki ar līdzīgām vērtībām un interesēm. Tas tikai pierāda to, ka “Pilsētsuņu festam” ir potenciāls kļūt par jaunu tradīciju suņu mīļu vidū, kurai būtu ilgtspējīga un jēgpilna nākotne.”

Pasākuma apmeklētājiem bija iespēja klausīties izglītojošo lekciju par suņu audzināšanu pilsētā, vērot Valsts policijas kinologu un dienesta suņu paraugdemonstrējumus, piedalīties aktivitātē “Ātrie randiņi ar kinologu”, kā arī vakara noslēgumā baudīt brīvdabas kino, skatoties filmu “Jēkabs, Mimmi un runājošie suņi”.

“Mēs patiesi novērtējam ikvienu sociālo projektu, ko realizē biedrība “Suns ar misiju”. Priecājamies, ka mūsu vērtības saskan un rodam kopīgus risinājumus arī suņu un viņu draugu atbalstam. No septembra divu mēnešu garumā aicinām arī ikvienu, kas iegriežas “Narvesen”, atbalstīt cēlu suņu darbu: visos Narvesen veikalos ziedojot patiesi skaistam mērķim – sociālās aprūpes centros dzīvojošo senioru un bērnu psiholoģiskam atbalstam ar suņa-terapeita palīdzību,” aicina SIA “Narvesen Baltija” valdes priekšsēdētāja Dace Dovidena.

Pasākumu organizēja biedrība “Suns ar misiju” sadarbībā ar “Narvesen” .

Tēmas