Sindija Krauforde un Rande Gerbers pārdod māju Beverlihilsā par 16 miljoniem dolāru

gallery icon
20
Slavenības
2020. gada 1. septembris, 09:29

Sindija Krauforde savu māju pārdod krietni dārgāk nekā to nopirka

Jauns.lv

Deviņdesmitajos gados populārā supermodele Sindija Krauforde (54) un viņas vīrs uzņēmējs un bijušais modelis Rande Gerbers (58) par nepilniem 16 miljoniem dolāru pārdošanā izlikuši savu īpašumu Trusdeilā, Kalifornijā.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item
foto: CAMERA PRESS/LNC / Marc Joseph / Vida Press
Sindija Krauforde ar vīru Rande Gerberu.

Holivudas sapņu pāris jau sen par savu galveno mājvietu izvēlējušies īpašumu Malibu. Taču pirms trim gadiem viņi iegādājās šo plašo, ārkārtīgi dārgo un renovēto ultra moderno mitekli elitārajā Trusdeilas rajonā Beverlihilsā. Taču tagad Sindija Krauforde un Rande Gerbers šo māju tomēr nolēmuši pārdot.

Sindija Krauforde ar ģimeni Britu modes balvu pasniegšanas ceremonijā

Sindija Krauforde ar ģimeni 2018. gada Britu modes balvu pasniegšanas ceremonijā.

gallery icon
35

Pāris to iegādājās no „OneRepublic” mūziķa Raiena Tedera, par to samaksājot 11,625 miljonus ASV dolāru, taču tagad māju pārdod par 37% dārgāk.

51 gadu vecās Sindijas Kraufordes jaunākā fotosesija

Sadarbībā ar zīmolu „RE/DONE” 51 gadu vecā supermodele Sindija Krauforde izveidojusi savu apģērbu līniju un pati to arī reklamē fotogrāfijās.

gallery icon
6

Savukārt Teders šo retro stila mitekli pats bija iegādājies 2015. gadā par 7,5 miljoniem ASV dolāru. Viņš šajā piecdesmitajos gados celtajā īpašumā ieguldījis daudz līdzekļu, lai to renovētu un ievērojami paplašinātu, pirms to pārdeva Kraufordei un Gerberam.

Sindijas Kraufordes bērni Kaija un Preslijs ceremonijā „LA Fashion Awards 2016”

gallery icon
16

Teders ne tikai veicis izmaiņas mājas interjerā, bet arī pilnībā pārplānojis dārzu un pagalmu. Pati māja no ielas nav redzama, to aizsedz biezi koku un krūmi. Īpašumam ir plaši motorizēti vārti un stāvvieta septiņām līdz 11 automašīnām, bet garāžā – trim spēkratiem.

Sindijai Kraufordei 50

gallery icon
100

Šīs vienstāva celtnes kopējā kvadratūra sasniedz 500 kvadrātmetrus. Grīdas mājā darinātas no koka medus tonī, bet logi sniedzas no grīdas līdz pat griestiem Ēkā ieturēts tā sauktais atvērtais plānojums.

Sindija Krauforde ar vīru Rande Gerberu 2003. gadā

gallery icon
11