foto: imago images/MediaPunch/ Facebook
Britu producentu Saimonu Kauelu iesauc par terminatoru - pēc muguras salaušanas viņš jau staigā; dāvanā saņem trīsriteni
Slavenības
2020. gada 27. augusts, 05:08

Britu producentu Saimonu Kauelu iesauc par terminatoru - pēc muguras salaušanas viņš jau staigā; dāvanā saņem trīsriteni

Jauns.lv

Britu producents un televīzijas talantu šovu žūrijas loceklis Saimons Kauels (60) redzēts pirmo reizi pēc negadījuma Losandželosā (ASV), kurā viņš nokrita no elektriskā velosipēda un salauza muguru. Sešu stundu garās operācijas laikā viņa mugurā tika ievietots tērauda stienis. Tagad Kauels veiksmīgi atlabst un kāds viņa draugs zvaigzni jau iesaucis par “terminatoru”, ziņo DailyMail.

Kauels redzēts, sēžot automašīnas aizmugurējā sēdeklī. Tiek ziņots, ka viņš devies uz vizīti klīnikā.

“Viņš ir labā noskaņojumā un zina, ka viņam paveicies, jo varēja būt daudz ļaunāk,” norādījis kāds ģimenei tuvu stāvošs informācijas avots. Tāpat tiek norādīts, ka Kauels jau atrodas uz savām kājām un pat pārbaudot savus e-pastus, neskatoties uz to, ka viņam nozīmēts nedēļām ilgs fizioterapijas kurss.

Kritienā no elektriskā velosipēda viņš salauza trīs muguras skriemeļus. Sešu stundu garās operācijas laikā viņa mugurā tika ievietots tērauda stienis.

Sociālajos tīklos arī redzams, ka Kauels šķietami nav zaudējis humora izjūtu. "Facebook" viņš ievietojis ierakstu, kurā komiķim Hovijam Mandelam pateicas par uzdāvināto trīsriteni. 

Talantu šovu boss Saimons Kauels ar dēlu Ēriku

Lai gan britu talantu šovu „The X Factor” un „Brtain’s Got Talent” boss Saimons Kauels ne reizi nav mainījis dēla ...

gallery icon
17