Aminata koncertē uz peldošās skatuves Liepājas ezerā

19. augusta vakarā Liepājas ezerā tika aizvadīts sestais koncertcikla “Liepaja Lake Music” koncerts kopā ar Aminatu un "Liepaja Music Orchestra", ...

gallery icon
59
Mūzika
2020. gada 20. augusts, 12:39

FOTO: Aminata sniedz vienreizīgu koncertu uz peldošās skatuves Liepājas ezerā

Jauns.lv

19. augusta vakarā Liepājas ezerā tika aizvadīts sestais koncertcikla “Liepaja Lake Music” koncerts kopā ar Aminatu un "Liepaja Music Orchestra", trompetista un aranžētāja Jāņa Ivuškāna vadībā.

Šis bija viens no dziedātājas retajiem un lielākajiem šīs vasaras koncertiem plašākai publikai. Koncertprogrammā tika atskaņotas tieši Aminatas autordziesmas, kurām pavisam nedzirdētu skanējumu piešķīra "Liepaja Music Orchestra" mūziķi un Ivuškāna veidotās skaņdarbu aranžijas.

foto: OHM.lv, Valters Trumpiks

"Liepaja Music Orchestra" sastāvā līdz ar dziedātāju uz peldošās skatuves ezerā vakardien muzicēija Liepājas, Rīgas un Ventspils mākslinieki: Jānis Ivuškāns (trompete), Ritvars Garoza (taustiņinstrumenti), Kristens Kupčs (ģitāra), Mārtiņš Zālīte (elektronika), Pauls Ķierpe (sitamie instrumenti), mežragi- Ingus Novicāns, Edgars Kalniņš, Aivars Vadonis, Mārcis Auziņš, kā arī Kārlis Catlaks (basklarnete) un Robins Jānis Lellis (trombons).