foto: Mārtiņš Ziders
Par precētu sievu kļuvusi aktrise un režisore Inga Tropa
Ingas Tropas izrāde "Dvēseļu utenis" 2018. gadā tika pie divām balvām "Spēlmaņu naktī".
Slavenības
2020. gada 20. augusts, 07:56

Par precētu sievu kļuvusi aktrise un režisore Inga Tropa

Uldis Landmanis

Žurnāls "Kas Jauns"

Par precētu sievu kļuvusi aktrise un režisore Inga Tropa (34) – viņa jāvārdu teikusi mīļotajam māksliniekam Miķelim Fišeram (50).

Par to, ka ir precējusies, Inga pati paziņoja sociālās saziņas tīklā "Facebook" un vēlāk ierakstu papildināja ar: “Mīlestības pilns PALDIES visiem sveicējiem!” Un sveicēju netrūka – gan no kino un teātra aprindām, gan no mūziķu vides.

Kulta seriāla "UgunsGrēks" Ieviņas lomas atveidotāja Inga un Miķelis pāris ir jau vairākus gadus. Ar Purvīša balvas ieguvēju Fišeru, kas ir leģendārā operas solista Miķeļa Fišera un rakstnieces Ārijas Elksnes dēls, pirmoreiz sabiedrībā Tropa izgāja 2016. gadā, kad abi Dailes teātrī apmeklēja "Spēlmaņu nakts" svinības.

foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Inga un Miķelis pāris ir jau vairākus gadus. Ar Purvīša balvas ieguvēju Fišeru, kas ir leģendārā operas solista Miķeļa Fišera un rakstnieces Ārijas Elksnes dēls, pirmoreiz sabiedrībā Tropa izgāja 2016. gadā, kad abi Dailes teātrī apmeklēja "Spēlmaņu nakts" svinības.

Tropai, kas ir režisora Renāra Vimbas dēla māte, šīs ir pirmās laulības. Žurnālam "OK!" gan viņa savulaik stāstīja, ka studiju laikā gandrīz apprecējusies. Taču, spēlējot Blaumaņa etīdes un esot Kristīnes tēlā, viņa iemīlējusies kursabiedrā, kas atveidoja Edgaru. Iemīlēšanās bijusi tik stipra, ka Inga, atnākot mājās pie līgavaiņa, asarām acīs paziņojusi, ka kāzu plāni jāatceļ, jo viņa mīl Edgaru. Pēc apdedzināšanās attiecībās Inga sapratusi, ka vairs neļaus sev iemīlēties aktierī vai režisorā, kaut vai tamdēļ, ka pēc tam esot grūti kopā strādāt. Viņa arī formulēja, ka gribētu vīrišķīgu, stipru un stabilu vīrieti, kuram līdzās varētu atļauties būt sievišķīga. Nu viņa tādu atradusi mākslinieka Miķeļa Fišera personā.

Citas interesantākās ziņas un notikumus lūkojiet žurnāla "Kas Jauns" šīs nedēļas numurā!