Teilore Svifta nopērk māju, kurā ciemojies Čārlijs Čaplins un Klārks Geibls. FOTO
Teilore Svifta iegādājusies leģendāru māju par to samaksājot 25 miljonus ASV dolāru.
Slavenības

Teilore Svifta nopērk māju, kurā ciemojies Čārlijs Čaplins un Klārks Geibls. FOTO

Jauns.lv

Popzvaigzne Teilore Svifta (25) nesen kā iegādājusies māju, kas savulaik piederējusi pasaulslavenās kino kompānijas „MGM” („Metro-Goldwyn-Mayer”) līdzdibinātājam Semjuelam Goldvinam.

Teilore Svifta nopērk māju, kurā ciemojies Čārlijs...

Vairākas ziņu aģentūras vēsta, ka, samaksājot 25 miljonus ASV dolāru skaidrā naudā, dziedātāja Teilore Svifta iegādājusies leģendāro Goldvinu māju, kas piederēja filmu producentam Semjuelam Goldvinam, bet vēlāk viņa dēlam Semjuelam Goldvinam junioram ar ģimeni.

Semjuels Goldvins juniors uz viņsauli devās šā gada janvārī, būdams 88 gadus vecs. Divus mēnešus pēc viņa nāves māja nonāca nekustamo īpašumu tirgū.

Semjuelam Goldvinam junioram piederējusī māja celta aizvadītā gadsimta trīsdesmitajos gados Šajā 1020 kvadrātmetru lielajā īpašumā ir septiņas guļamistabas un desmit vannasistabas. Ēkā ir arī bibliotēka, pokera istaba un teātris ar 35 mm kinoprojektoru. Īpašumā ir arī apartamenti viesiem ar individuālu ieeju. Ēkā virs garāžas ir telpa personālam. Īpašumā ir arī terase, dārzs, zālājs, apgaismots tenisa korts un peldbaseins ar lapeni pie tā.

Beverlihilsā esošo Goldvinu namu projektējis arhitekts Duglass Honolds. Tā kā māja piederējusi leģendāram kino producentam, tajā viesojušās arī neskaitāmas kino pasaules leģendas. Te savulaik ciemojies mēmā kino izcilākais pārstāvis Čārlijs Čaplins, dīva Marlēna Dītriha un kino klasikas, filmas „Vējiem līdzi” Reta Batlera lomas atveidotājs Klārks Geibls.

Goldvins seniors māju novēlēja dēlam Semjuelam Goldvinam junioram. Taču pēc Goldvina juniora aiziešanas viņsaulē, ģimene nav vēlējusies turpināt tradīciju un dzīvot šajā īpašumā, tāpēc namu pārdevusi

Popzvaigzne Teilore Svifta iegādājusies māju, kas savulaik piederējusi pasaulslavenās kino kompānijas „MGM” līdzdibinātājam Semjuelam Goldvinam. Tajā savulaik viesojies Čārlijs Čaplins, Klārks Geibls un Marlēna Dītriha. Svifta māju nopirkusi par 25 miljoniem dolāru.

Teilore Svifta nopērk māju Beverlihilsā, kurā ciemojies Čārlijs Čaplins

Popzvaigzne Teilore Svifta iegādājusies māju, kas savulaik piederējusi pasaulslavenās kino kompānijas „MGM” līdzdibinātājam Semjuelam Goldvinam. Tajā savulaik viesojies Čārlijs Čaplins, ...

„Penthouse” apartamentus Ņujorkā dziedātāja Teilore Svifta iegādājās 2014. gada pavasarī no filmu „Gredzenu pavēlnieks” un „Hobits” režisora Pītera Džeksona.

Teilores Sviftas dzīvoklis Ņujorkā

„Penthouse” apartamentus Ņujorkā dziedātāja Teilore Svifta iegādājās 2014. gada pavasarī no filmu „Gredzenu pavēlnieks” un „Hobits” režisora Pītera Džeksona.

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press