foto: AFP/Scanpix
Holivudas zvaigzne Džeisons Momoa pārsteidz sievu ar dāvanu, ko gatavojis 14 gadu
Džeisons un Lisa.
Slavenības
2020. gada 6. augusts, 11:44

Holivudas zvaigzne Džeisons Momoa pārsteidz sievu ar dāvanu, ko gatavojis 14 gadu

Jauns.lv

Holivudas grāvēja "Akvamens" zvaigzne Džeisons Momoa (41) savas sievas - aktrises Lisas Bonetas (52) - dēļ gatavs uz visu. Pat sarūpēt īpašu dāvanu, kaut tas prasītu ilgus gadus.

Momoa interneta vietnē "YouTube" ievietojis video ar nosaukumu "Manas sievas pirmais Mustangs". Un tieši šādu dāvanu - atjaunotu 1965. gada automašīnu "Ford Mustang" - aktieris sarūpējis savai sievai. Mašīnu, ko Boneta nopirkusi 17 gadu vecumā, viņš nodēvējis par sievas "pirmo mīlestību".

Lai atjaunotu spēkratu, Momoa bija nepieciešami 14 gadi. Turklāt viņš ne tikai vienkārši atdevis spēkratu servisam, bet pats ik brīvu brīdi pūlējies automehāniķu brigādē. Nomainīts dzinējs, ielikti ādas sēdekļi, hromētas detaļas - auto tagad tiešām izskatās kā jauns.

"Zinu, ka atmiņas vēlreiz izdzīvot nevar, bet varbūt tās var atkal uzbūvēt," saka Momoa. Video redzams - kad viņš atklāj sievai šo pārsteigumu, Lisa ir šokēta: "Ak, mans Dievs, tā ir tik skaista."

Pāris, kas tiekas kopš 2005. gada, apprecējās 2017. gadā, un ģimenē aug divi bērni. Bonetai šī ir otrā laulība - viņa bijusi precējusies ar mūziķi Leniju Kravicu, kam dāvājusi meitu Zoju.