Slavenības
2020. gada 4. augusts, 13:33

Seriāla "Tētuka meitiņas" zvaigzne salauzis abas kājas

Žurnāls "Rīgas Viļņi"

Ar šokējošam bildēm no slimnīcas ar parakstu "Laipni lūdzu manā jaunajā pasaulē!" sociālajos tīklos savus sekotājus nesen pārbiedējis aktieris un uzņēmējs Mihails Kazakovs jeb Iļja Poļežaikins krievu komēdijseriālā "Tētuka meitiņas ("Папины дочки").

Fotogrāfijās redzamas nopietni traumētas kājas, kas iekārtas metāla konstrukcijās. Vēlāk atklājies, ka traumas gūtas, krītot no liela augstuma, jo Mihails tā aizrāvies ar Tveras ainavas iemūžināšanu, ka nokritis no aptuveni 12 metru (trīsstāvu mājas) augstuma. Zināms, ka viņam slimnīcā būs jāpavada vismaz pusgads, bet pēc tam vēl nenoteiktu laiku jāpārvietojas ar kruķiem.

TV pasauli Kazakovs apguva jau bērnībā, sākot filmēties zināmajā kinožurnālā "Šurumburums", taču popularitāti ieguva tieši ar Iļjas lomu. Labsirdīgais apaļīgais pusaudzis – divnieku karalis skatītājiem uzreiz iepatikās.

Simpātijas nav mazinājuši arī gaismā nākušie notikumi, ka 2005. gadā 16 gadu vecumā, aizstāvot meiteni, Kazakovs nāvējoši ar nazi ievainoja uzbrucēju, par sevi nedaudz vecāku puisi. Jāpiebilst, ka nazi aktieris drošības nolūkos nēsā līdzi jau gadiem, jo ielas kautiņā tika nogalināts viņa tēvs, ievērojams uzņēmējs un arī pašu Mihailu reiz uz ielas mēģināja aplaupīt. Izdarīto jaunietis atzina un stājās tiesas priekšā. Viņu atzina par vainīgu netīšā slepkavībā un nosūtīja sodu izciest uz koloniju.

Pēc gada Mišam, tā teikt, uzsmaidīja laime, viņa lietu pārskatīja un pārkvalificēja kā pašaizsardzības mēru pārsniegšanu, par ko pienācās mazāks sods, kas nu jau bija izciests. Kazakovs par savu dzīvi stāsta maz, bet reiz kādā intervijā viņš atzina, ka, ja drīz pēc atbrīvošanas no kolonijas viņam nebūtu piedāvāta Poļežaikina loma, visdrīzāk viņš būtu aizgājis ne tos pareizākos ceļus. Pēc seriāla beigām aktiera karjeru viņš nolēma neturpināt, bet vadīt tēva atstāto uzņēmumu. 32 gadus vecais Mihails ir otrreiz precējies un audzina divas meitiņas.

View this post on Instagram

👽🙏👽

A post shared by Михаил Казаков (@kazakovfly) on