Slavenības
2020. gada 22. jūlijs, 04:10

Aktieris Rihards Lepers atrāda savu kāzu brīnišķos foto

Jauns.lv

Aktieris Rihards Lepers (34), kas nesen kļuvis par precētu vīru, nu soctīklos atrādījis viņa un mīļotās Kristas Paulas kāzu foto.

Kristu Paulu, kas pēc kāzām pieņēmusi vīra uzvārdu, aktieris bildināja pērn vasaras sākumā. Nu abi kļuvuši par precētu pāri un savas lielās dienas foto ievietojuši sociālajos tīklos, saņemot sirsniņas, "patīk" atzīmes un laba vēlējumus.

Tāpat ar foto un pat video, kas uzņemti premjera Māra Gaiļa īpašumā "Lieldienu sala" notikušajās Lepera kāzās, soctīklos padalījušas sabiedrībā zināmas personas, piemēram, uzņēmēja Marika Ģederte, publiskojot kopbildes ar dziedātājiem Olgu Rajecku un Lauri Reiniku.

Savulaik intervijā žurnālam "Kas Jauns" Rihards pastāstīja, kas, viņaprāt, ir svarīgākās lietas, lai attiecības būtu veiksmīgas. Ārējam izskatam nebūt neesot tā noteicošā loma. „Man galvenais kritērijs ir tas, vai ar otru cilvēku ir dvēseliskā saderība. Cik bieži ir redzēts, ka bilde saka vienu, bet, satiekot cilvēku dzīvē un parunājot, mainās gan viedoklis par viņu kā personību, gan arī vizuāli uztver viņu citādi. Par ģimenes dibināšanu ik pa brīdim domāju. Bet laikam esmu no tiem, kas sievu gribētu apprecēt vienreiz mūžā,” teica aktieris. Nu Rihards arī savu solījumu pildījis un ir precēts vīrs.

To, kādi pāri vēl nesen mijuši gredzenus, skatiet žurnāla "Kas Jauns" šīs nedēļas numurā, kur netrūkst arī citu interesantu ziņu!