Slavenības
2020. gada 20. jūlijs, 08:12

Kanje Vests publiski paziņo, ka gandrīz nogalinājis savu pirmo bērnu

Jauns.lv

Svētdien, Dienvidkarolinā uzstājoties publikas priekšā savas ASV prezidenta vēlēšanu kampaņas laikā, Kanje Vests paslavējis sievu Kimu Kardašjanu par to, ka viņa padarījusi viņu par tēvu. 43 gadus vecā slavenība uz skatuves atklāja personīgo pieredzi saistībā ar aborta tēmu un to, kā viņš reaģējis uz sievas paziņojumu par pirmo grūtniecību, vēsta "Daily Mail".

"Mana draudzene sauca mani kliedzot un raudot. Viņa teica: "Es esmu stāvoklī." Viņa raudāja," emocionālā runā par aborta tēmu sacīja Vests. Dziedātājs atklājis, ka pie viņa vērsies pats Dievs brīdī, kad viņš nespējis izlemt, vai paturēt bērnu.

Kamēr Kanje sēdējis pie datora, pāris pārspriedis iespēju iedzert "avārijas kontracepcijas zāles": "Mans datora ekrāna kļuva melnbalts. Un Dievs sacīja, ja tu čakarēsi manu redzi, tad es čakarēšu tavējo. Es pasaucu savu draudzeni un sacīju: mums būs šis bērns. Pat ja sieva grasītos ar mani izšķirties pēc šīs runas, viņa laida pasaulē Nortu, kad es to nevēlējos." 

Viņš norādījis, ka Kimas rokās tobrīd jau bijušas "avārijas kontracepcijas zāles" un piebilda: "Es gandrīz nogalināju savu meitu!" Runas laikā dziedātājs atklāja, ka viņa nelaiķe māte Donda "izglāba" viņu, pretojoties tēva pārgalvībai, kad viņš gribējis, lai sieviete veic abortu.

Kā vēsta "Sky News", Vests savas uzstāšanās laikā daudz runājis par aborta tēmu un apgalvojis, ka ikviens, kuram ir bērns, saņems miljons dolāru.

Kima Kardašjana un Kanje Vests ar meitu Nortu

Sabiedrības dāma Kima Kardašjana ar vīru, reperi Kanje Vestu, ved meitu Nortu uz deju nodarbību.

gallery icon

2013. gadā pasaulē nāca repera meita Norta, bet vēlāk arī vēl trīs bērni. Jau ziņots, ka ASV Neatkarības dienā, šā gada 4. jūlijā, savā "Twitter" kontā reperis un realitātes šovu zvaigznes Kimas Kardašjanas vīrs Kanje Vests paziņoja, ka grasās kandidēt prezidenta vēlēšanās.

Viņš savu izvēli pamatoja šādiem vārdiem: "Mums tagad jāīsteno Amerikas solījums, uzticoties Dievam, apvienojot mūsu redzējumu un ceļot nākotni. Es kandidēšu uz Savienoto Valstu prezidenta amatu."