Reinika vecāki ciemojušies pie Al Bano. FOTO
Dace Reinika satikusies ar pašu Al Bano!
Slavenības
2015. gada 11. oktobris, 05:08

Reinika vecāki ciemojušies pie Al Bano. FOTO

Jauns.lv

Oktobra pirmajās nedēļās ceļojumā uz Itāliju devās mūziķa Laura Reinika vecāki - grupu “Tērvete” un “Dobeles zemessargi” mūziķis Artūrs Reiniks un Tērvetes novada domes priekšsēdētāja Dace Reinika.

Viņi atvaļinājumu baudīja Itālijas dienvidos Apūlijā, kuras lielākā daļa ir pazīstama kā Salento pussala, kas veido Itālijas "zābaka" papēdi. “Tas ir reģions, kurš lepojas ar Trulli mājiņām, skaistajām pilsētām, pludmalēm, simtgadīgajiem olīvkokiem un autentisku itāļu dzīvesveidu. Kuģojot uz "zābaka papēža" viduci, izjutām, kā mierīgā Jonijas jūra satikās ar brāzmaino Adrijas jūru,” iespaidos sociālajos tīklos dalās Dace Reinika.

Reiniki viesojās arī populārā itāļu dziedātāja Al Bano īpašumos, kur satikuši pat pašu Al Bano, kurš tur nodarbojas ar vīnkopību. Viņš aicinājis latviešus apskatīt vairākus hektārus plašo rezidenci, ko sācis veidot jau no 1967. gada, kā arī nobaudīt savus vīnus. Interesanti, ka Al Bano rezidencē Reiniki satika arī slavenus itāļu komiķus Mingo un Fabio, ar kuriem Dace Reinika kopā nobildējās.

Kasjauns.lv/Foto: facebūk.com (Dace Reinika)