Slavenības
2020. gada 4. jūlijs, 05:12

Breds Pits pirmoreiz četru gadu laikā ieradies ciemos pie Andželinas Džolijas

Jauns.lv

Bijušie laulātie draugi beidzamos četrus gadus izvairījušies viens otru satikt, lai gan dzīvo piecu minūšu brauciena attāluma viens no otra. Spriežot pēc nesenajiem notikumiem, Breds Pits spēris pirmo soli, lai salabtu ar šķirto sievu Andželinu Džoliju.

Breds Pits un Flī no “Red Hot Chili Peppers” apjūsmo motociklu

gallery icon
9

Breda Pita un Andželinas Džolijas attiecības ir visnotaļ saspringtas, maigi izsakoties. Bijušie mīlnieki aizvien nav vienojušies par kopīgās mantas sadalīšanu un aprūpes tiesībām par kopīgajiem bērniem. Tiesāšanās notiek jau četrus gadus.

Katrs no bijušajiem laulātajiem cīnās par laiku, ko varētu pavadīt kopā ar bērniem. Baumo, ka Andželina pat koronavīrusa dēļ noteikto karantīnu izmantojusi kā ieganstu, lai atteiktu Bredam tikšanās ar bērniem.

Andželina Džolija ar bērniem filmas „Dumbo” pirmizrādes vakarā

gallery icon
13

Taču pirms dažām dienām Holivudas aktieris pirmo reizi aizvadīto četru gadu laikā redzēts ieejam pa Andželinas Džolijas mājas durvīm. Breds pie bijušās sievas ciemojies aptuveni divas stundas, bet, kad no ēkas iznācis – tūlīt pat sēdies uz motocikla un devies uz savām mājām.

Džolijas un Pita meita Šilo pēc gūžas operācijas pārvietojas uz kruķiem

gallery icon
7

Nav zināms, kas mudinājis Pitu apciemot Džoliju, taču vienmēr visu zinošie anonīmie ziņotāji apgalvo, ka apmierināts viņš neesot izskatījies. Sociālajos tīklos izskanējuši minējumi, ka abas Holivudas zvaigznes iespējams apspriedušas meitas Šilo nākotni.

Džolijas un Breda Pita meita vairāk līdzinās puisītim

gallery icon
20

Andželina Džolija un Breds Pits

Andželina Džolija un Breds Pits

gallery icon
35